Timeless vs Trendy: GLAMOUR de septembrie

De Revista Glamour, pe
GLAMOUR de septembrie te întâmpină așa cum se cuvine după o vară plină! Fie că ești proaspăt întoarsă din vacanță sau te pregătești să pornești la drum, noua ediție îți prezintă ce se poartă în această toamnă și vei putea purta și în sezoanele următoare, un interviu cu Medeea Iancu despre cum este să fii o poetă feministă în România anului 2018 și tot ce trebuie să știi despre noul elixir al tinereții. Toate te așteaptă în numărul de septembrie GLAMOUR, din 27 august la chioșcurile de ziare.

La secțiunea Glamourisme ne luăm inspirația vestimentară din filme cult și patru decade care au dat tonul în modă și care vor da viață garderobei tale demnă de rol de principal. Apoi, ne îndreptăm atenția și către decorațiunile interioare nemuritoare, care vor face dintr-o „casă” un „acasă”. Tot aici, te punem la curent cu festivalurile și concertele toamnei și îți facem o listă de lectură în spirit american.

Un interviu cu Ioana Iacob, o nouă apariție feminină care atrage atenția în cinematografia autohtonă și un dialog despre realitate cu Lisa Nishimura, directoarea diviziei de programe de comedie și documentare a Netflix.

Tot luna aceasta, Patricia Blaj a convocat-o pe Ioana Grama la o discuție despre succes și idoli (sau lipsa lor), iar Ioana Ilie a scris un amplu material despre „copiii sistemului” și procesul de adopție din România.

Știm că îți dorești acele haine nemuritoare pe care să le porți în nenumărate feluri și să arate întotdeauna diferit – descoperă în paginile de Fashion ce să îți cumperi toamna aceasta: de la tuxedo-uri și little black dresses la blana leopard și rochia pulover. Și dacă tot suntem aici, este momentul să descoperi bijuteriile sezonului și să te simți ca o adevărată regină.

Secțiunea de Beauty îți propune să îți resetezi viziunea asupra frumuseții și să îi adaugi un suflu de prospețime. Tendințele sezonului toamnă-iarnă 2018/19 au ceva pus deoparte pentru fiecare preferință, așa că te invităm să te inspiri, să fii selectivă și să conjugi fiecare trend cu cel mai important atu al tău: autenticitatea.

GLAMOUR de septembrie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 27 august, la preţul de 10,90 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter