Tigroaica lui Bănică jr s-a îngrășat 10 kg! Nu e nici însărcinată, nici prea pofticioasă | EXCLUSIV

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 11:46

Lavinia Pârva (27 de ani), cândva una dintre cele mai sexy soliste, a cam luat proporţii în ultima vreme, iar cârcotaşii s-au şi grăbit să-şi dea cu presupusul: ba că ar fi însărcinată, ba că are trai bun cu Ştefan Bănică jr (47 de ani), iubitul ei, devenit oficial de anul trecut.
Însă nici o bănuială nu corespunde cu realitatea. Din păcate, Lavinia, femeia din cauza căreia solistul şi-a alterat mariajul cu Andreea Marin (39 de ani), ar avea, potrivit apropiaţilor ei, serioase probleme cu glanda tiroidă. În plus, medicii au trecut-o şi pe tratament, pastile din cauza cărora a luat serios în greutate. Îi va fi greu să scape de cele 10 kilograme, dar măcar nu simte presiune din partea lui Ştefan, care s-a dovedit înţelegător, ba chiar o ajută moral să treacă peste acest necaz.

“Lavinia e gravidă!”, “Lavinia mănâncă mult, cu zece guri!”, cam astea au fost în ultima vreme titlurile aruncate pe piaţă de cârcotaşi. Biata solistă a negat că se pregăteşte să devină mămică, deşi şi-ar dori un copilaş, fiindcă anii trec ca nebunii, dar cum să explice că, de fapt, ea suferă din cauza unor probleme de sănătate, despre care nu are puterea să povestească în gura mare? S-a întristat, cu atât mai mult cu cât, ca artist, imaginea face toţi banii. Cum era şi firesc, a trecut la măsuri drastice: s-a apucat de sport, a eliminat din alimentaţie cam tot ce îngraşă, însă rezultatele întârzie să apară, iar cele 10 kilograme acumulate din cauza glandei tiroide, care refuză să funcţioneze în parametri normali, nu vor să se topească şi pace. I-a trecut prin cap, susţin prietenii, că, la cât de pretenţios este Ştefan Bănică jr, acesta ar putea să dea bir cu fugiţii.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter