Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 17 decembrie 2018, 12:44
Lavinia Pîrva este însărcinată pentru prima oară, iar vestea cea mare a fost dată întocmai de Ștefan Bănică. Artistul a dezvăluit că va deveni tată chiar în timpul concertului susținut la Sala Palatului în acest weekend.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică vor deveni părinți pentru prima oară. În timpul concertului, artistul i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, care și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu această ocazie a dezvăluit și că va deveni tată pentru a treia oară: „Doamnelor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Moș Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară”, – a spus Ștefan Bănică pe scena Sălii Palatului.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva sunt împreună de peste 6 ani, iar anul trecut s-au căsătorit în mare secret. În urmă cu doar două luni, Lavinia Pîrva a fost surprinsă la o clinică de fertilizare din București, însă artista a negat zvonurile sarcinii. Cu toate astea, mereu a declarat că își dorește să devină mamă: „Orice femeie, la un moment dat, își dorește un copil, dar eu am spus-o clar, treaba asta vine când e momentul. Cu siguranță că e binevenit, dacă Dumnezeu vrea, copilul va veni în viață noastră. Noi suntem la fel de fericiți că înainte de a face acest pas.”

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter