Când va fi lansat super filmul „The Batman” pe HBO Max

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 martie 2022, 15:42

„The Batman”, unul dintre cele mai așteptate filme din 2022, ar putea fi lansat în curând și pe HBO Max. Producția a apărut în cinematografe la începutul lunii martie și a fost extrem de apreciat.

„The Batman”, cea mai recentă producție a DC Films și Warner Bros. Pictures, a avut lansarea în cinematografele din toată lumea în 4 martie 2022 și a avut încasări record. Filmul care durează trei ore a fost lăudat atât de critici, cât și de fani.

Lungmetrajul a ajuns în cinematografe cu întârziere din cauza pandemiei de COVID-19. Printre actori se mai numără fiica lui Lenny Kravitz, Zoe, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell.

Citește și: Klaus Iohannis, despre presiunea războiului din Ucraina asupra României: „Din păcate, valorile noastre sunt în aceste zile sub asediu”

Volodimir Zelenski, vizită într-un spital cu militari răniți. Ce le-a transmis președintele Ucrainei

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Soldat rus, capturat de ucraineni: „Trebuie să oprim războiul, tovarășe președinte. Mi-e foarte rușine de mine și de tine, tovarășe președinte”

„The Batman” ar putea fi lansat în curând pe HBO Max

Aventura lui „Batman”, interpretat de data aceasta de actorul Robert Pattison, ar putea fi urmărită cât de curând și pe HBO Max.

O eroare tehnică pe site-ul HBO ar fi dezvăluit că premiera pe HBO Max ar avea loc în data de 19 aprilie, potrivit deadline.com.

Chiar dacă nu a fost anunțată o dată în mod oficial, și Jason Kilar, CEO-ul WarnerMedia, a mărturisit într-un interviu acordat în luna decembrie a anului trecut că toate producțile Warner Bros. lansate în cinematografe în 2022 vor apărea pe platforma de streaming în 46 de zile.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter