Tendințe în decorațiunile interioare

De Irina Hartia, pe Ultimul update Miercuri, 05 august 2020, 13:33

Sigur că îți place și te preocupă felul în care îți construiești zi de zi ținutele; cel mai probabil ești la fel de entuziasmată și când vine vorba de decorarea locuinței tale.
De multe ori se întâmplă ca tendințele din designul interior să coincidă cu cele din modă, așa că am stat de vorba cu trei specialiști în domeniu, Ileana Răducanu, redactor șef Elle Decoration, Toni Anastasiei, designer de interior și Irina Neacșu, arhitect și designer thecraftLAB, pentru a descoperi ce e nou în materie de decorațiuni interioare și pentru a afla care sunt acele piese care pot da un aer chic locuinței tale. Mai multe tendințe și sfaturi din partea specialiștilor găsești în numărul de mai al revistei Unica.

Culoarea anului

Pastelurile formează o tendință importantă a anului 2014, podiumurile marilor case de modă fiind luate cu asalt de nuanțele subtile și delicate. Printre acestea, găsim o serie de interpretări pentru culoarea anului, radiant orchid, la designeri precum Zac Posen, Missoni, 3.1 Phillip Lim, Max Mara sau Prabal Gurung. Culoarea anului a avut un impact puternic și în zona de decorațiunile interioare.
Ileana Răducanu ne-a povestit cum s-a simțit această tendință în designul de obiect pe plan local: „CID este un grup al designerilor de obiect autohton care s-au reunit în această formulă pentru a-și face produsele cunoscute publicului larg.
Rezultatele nu au încetat să apară, astfel că prima expoziție în culoarea anului a avut loc în București, la galeria Hanul cu Tei și s-a bucurat de mare succes.” Inspiră-te din aceste piese interesante care pot aduce o pată de culoare stylish. Funcționează foarte bine în spațiile moderne.
Bancheta Marco, realizată din materiale reciclabile 100%, design Dragoș Motica, pentru expoziția Pantone – Limited Edition, 120 euro, www.dragosmotica.ro
Tendințe în decorațiunile interioare
Ceas Tower Clock, designeri Alupoaei Constantin, Mihnea-Vlad Gheorghiu, pentru expoziţia Pantone – Limited Edition, 400 lei, www.izzidesign
Tendințe în decorațiunile interioare
Lampă din metal, Swan Eclipse, designeri Andrei & Elena Ştefănescu pentru expoziția Pantone – Limited Edition, 550 lei, www.studioae.ro

Cand vrei sa impresionezi vizual, trebuie sa stii care sunt culorile complementare!
Tendințe în decorațiunile interioare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter