Telefoane comestibile!

Salut, numele meu e Dan si povestea pe care urmeaza sa v-o spun e cat se poate de reala. Prin iulie mergem noi gasca mare la piscina, undeva la un club sportiv din Bucuresti. Si cum ne pregateam sa intram in apa, ma gandesc eu sa punem toate telefoanele intr-o geanta. Zis si facut, telefoanele erau puse intr-o geanta impreuna cu cateva sandwich-uri pregatite de mama prietenei mele.

Distractie mare, balaceala de iulie la 35 de grade afara… dar se pare ca uitasem un detaliu important: cainele unuia dintre clientii piscinei. Dupa 2 ore de bazin ne gandim noi sa mancam ceva si cautam geanta cu sandwich-uri si telefoane. Cred ca ati inteles ce s-a intamplat cu geanta cand v-am zis de caine :)) La 20 de metri distanta de locul unde eram noi grupati gasim pe iarba catelusul care s-a distrat cu geanta noastra. Geanta era rupta, sandwich-urile mancare iar telefoanele… roase! Da, roase! Nu mai era nimic de spus, greseala noastra sa facem combinatia asta.

In fine, trebuia sa facem ceva pentru ca ne-am trezit peste noapte, 7 oameni fara telefoane. Noroc cu unul dintre prietenii mei care ne-a zis de magazinul clickshop.ro, unde puteam sa gasim telefoane cu discounturi si conditii excelente de garantie. Ne-am grabit sa gasim ce ne convenea la fiecare si sa facem comanda pe clickshop.ro.Lucru bun a fost ca am pututsa urmarim cand ajunge comanda direct online. Plus de asta, valoarea comenzii fiind mai mare, am obtinut o reducere speciala. Toate ca toate, bine ca am gasit o solutie ca sa ne luam telefoane, si un lucru e sigur, data viitoare venim cu seiful dupa noi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter