Tatăl ei a dispărut fără urmă în 1979. După 30 de ani, a făcut o descoperire neașteptată pe Internet

De Amelia Matei, pe
April Becker Antoniou și-a căutat tatăl mulți ani la rând. Tot ce știa este că tatăl ei a dispărut când ea era foarte mică. Părinții ei au avut o ceartă serioasă în 1979, moment în care mama ei a luat-o și au plecat împreună de acasă. De atunci, April nu și-a mai văzut niciodată tatăl, deși l-a căutat de-a lungul anilor.

Și-a căutat tatăl de mai multe ori pe Internet, însă fără niciun rezultat. Dar într-o zi s-a gândit să încerce ceva diferit. A scris pe Google așa: „Scott Becker o caută pe April”. Nu mică i-a fost mirarea când a dat peste un site care îi poartă numele și pe care tatăl ei l-a făcut special pentru ea: aprilbecker.com.

April a căutat în tot acest timp informații despre tatăl ei, dar nu a reușit să descopere absolut nimic.

Într-o zi, tocmai atunci când speranțele ei erau la pământ, a mai făcut o încercare, oarecum din inerție. A tastat o propoziție pe Google care a făcut lumină în viața ei.

„Dragă April, sunt tatăl tău și vreau mult să vorbesc cu tine”,
sunt cuvintele pe care fata le-a citit când a deschis site-ul și care au făcut-o să plângă.

Fără să stea pe gânduri, a trimis un e-mail la adresa pe care a găsit-o în datele de contact și, astfel, a aflat că tatăl ei a încercat să o găsească timp de 30 de ani. La început, Scott angajase niște detectivi care să îi găsească fiica, însă rezultatele au întârziat să apară ani de zile. Apoi el a luat decizia să creeze un site cu numele ei.

Site-ul fusese construit de mai bine de zece ani, iar în cele din urmă April a reușit să îl găsească. În acest fel, cei doi s-au regăsit și formează din nou o familie fericită.

Citește și – După 10 ani de pozat oameni fără adăpost, o fotografă și-a găsit tatăl printre ei

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter