„Super 8” sau „Omu’ de la Zoo”? Tu ce film vrei să vezi?

De Nicoleta Galeteanu, pe

Fenomenul „Super 8” ajunge în cinematografe. Tot în acest weekend, Omu’ de la Zoo vrea să îşi dea demisia. O comedie savuroasă cu Kevin James şi Adam Sandler sau o avanpremieră…
 …a celui ce-ar putea fi filmul SF al anului? Pe care alegi să îl vezi?

Omu’ de la Zoo/ Zookeeper (2011)

A trecut ceva timp de la păţaniile pădurarului Smith (Tom Cavanagh) pe care i le prilejuieşte ursul Yogi, aşa că weekend-ul acesta te invităm la o nouă comedie cu animale, de data aceasta de la Grădina Zoologică.

Filmul, după un scenariu urzit de cinci scenarişti, redă povestea îngrijitorului Griffin Keyes care vrea să îţi dea demisia şi este convins de ingenioasele animale să nu le părăsească. Numai că Griffin nu vrea să rămână toată viaţa un îngrijitor de animale, mai ales că a cunoscut şi el o fată pe care ar vrea să o impresioneze.

În regia lui Frank Coraci (Baiatu’ lu’ bunica, 2006), comedia îi aduce în ipostaze haioase pe Rosario Dawson, Kevin James şi, aproape nelipsitul, Adam Sandler.

Super 8 (2011)

O peliculă-fenomen, cum este descrisă de cinefili de pe întreg mapamondul, nu trebuie ratată în ruptul capului. Filmul poate fi considerat cea mai bună peliculă science-fiction de până acum, urmărind cronicile străine a criticilor de film.

Regizorul J.J. Abrams nu aduce doar efecte speciale formidabile, dar condimentează scenariul şi cu ceva mister, astfel că în urma unui accident tragic încep să se petreacă tot felul de lucruri ciudate.

În vara lui 1979, câţiva prieteni din Ohio surprind, cu o cameră Super 8, un accident feroviar. Nu catastrofa în sine este alarmantă, cât mai ales fenomenele inexplicabile care încep să aibă loc în oraş.

Filmul rulează în avanpremieră la cinematografele din oraş.

Vezi ce alte premiere ajung în cinematografe în luna iulie.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter