Spectaculos! Imagini filmate cu o dronă deasupra unui lac de acumulare

De Adina Radu, pe
După șapte ani de secetă în California, zona de aur a Statelor Unite a fost binecuvântată cu precipitații suficiente pentru a scăpa de această secetă.

Ploaia și ninsoarea din zona munților Sierra Nevada și nordul Californiei au făcut ca lacurile de acumulare să funcționeze la capacitate maximă.

Zona Napa din California este cunoscută ca zonă turistică. În urma secetei, mare parte a vegetației s-a uscat și nivelul lacurilor a scăzut. Cel mai afectat a fost Lacul Berryessa, al șaptea lac artificial din California.

Acest lac are un baraj de 90 m și este cunoscut pentru canalul deversor numit “Glory Hole”.  Din păcate, timp de aproape 10 ani, Glory Hole nu a mai fost văzut în acțiune.

După secetă, a urmat o perioadă cu precipitații importante care au reușit să umple lacul de acumulare în câteva zile. Era timpul ca Glory Hole să fie revăzută.

Glory Hole

Măsurat, acest canal are un diametru de 22 m în partea superioară și se îngustează până la 8 metri. Apa se scurge înăuntru și ajunge în pârâul Putah.

Un utilizator Youtube a pilotat o dronă și a filmat superba zonă Napa și a reușit să surprindă și Glory Hole. Imaginile sunt hipnotizante!

Sursa foto Youtube

Citește și 7 imagini pe care le înțelegi doar dacă ai copii

Citește și Top 10 imagini ilare cu părinți și copii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter