Top 3 bărbaţi gravizi. Ce părere ai despre sarcina la bărbaţi?

De Diana Zagrean, pe

Unii spun că nimic nu e mai frumos pe lume decât o femeie însărcinată. Dar vremurile au evoluat şi mentalităţile s-au mai schimbat. Acum, ideea unui bărbat însărcinat nu mai apre atât de departe de realitate. Iată trei bărbaţi care au încercat, într-un fel sau altul, miracolul vieţii pe pielea lor. Iată 4 bărbaţi gravizi. Ce părere ai?

Thomas Beatie, bărbatul care a născut 3 copii

Cazul lui Thomas Beatie a devenit celebru în toată lumea. Născut în Oregon, sub numele de Tracy, Thomas a ales să devină bărbat în anii ’90. A devenit în mod oficial bărbat în 1998, după ce a urmat un tratament hormonal şi o intervenţie de extirpare a sânilor. El s-a căsătorit ulterior cu partenera sa de viaţă, Nancy.
Cum soţia lui a suferit în tinereţe o operaţie de histerectomie, Thomas a acceptat să fie mama-purtătoare a bebeluşilor cuplului, născuţi cu ajutorul tehnicilor de inseminare artificială.
Cei doi au împreună nu mai puţin de trei copii şi acum se află în proces de divorţ.
Top 3 bărbaţi gravizi. Ce părere ai despre sarcina la bărbaţi?

Doi bărbaţi încearcă durerile facerii

Olandezii Dennis Storm şi Valerio Zena sunt doi bărbaţi care au avut curajul să încerce pe pielea lor durerile naşterii. Cei doi sunt prezentatori ai unei emisiuni controversate din Olanda şi acesta nu era primul lor gest extrem.
Pentru a trece prin chinurile facerii, cei doi au fost conectaţi la nişte electrozi care efectiv i-au electrocutat până la lacrimi.
Deşi glumeau la începutul experimentului, cei doi nu au rezistat mai mult de două ore în travaliu.
Emisiunea lor, numită Proefkonijnen (Porcuşori de Guineea) a înregistrat un succes teribil după ce imaginile şi filmările cu cei doi, zvârcolindu-se în pat de durere au fost făcute publice.

Benjamin Percy: Bărbatul care a purtat burtă de gravidă timp de 9 luni

Scriitorul şi jurnalistul Benjamin Percy a purtat un costum special de gravidă timp de 9 luni, pentru a empatiza cu soţia lui.
După nouă luni de chin şi de purtat costumul gros, cu o greutate de 15 kilograme, bărbatul a ajuns la o concluzie uimitoare.
„Am aflat că nu sunt destul de bărbat ca să pot fi femeie”, a declarat el într-o emisiune televizată, după cele nouă luni şi după publicarea articolului său în revista GQ
În mod surprinzător pentru el şi restul bărbaţilor care au fost interesaţi de experiment, reacţia unanimă a femeilor a fost aceea de „nicio şansă”.
Majoritatea femeilor, indiferent dacă aveau sau nu copii, a fost că respectiva „burtă a empatiei” nu îi conferea şi restul problemelor unei gravide: dureri, glezne umflate, constipaţie, varice, urinări la fiecare 5 minute, vergeturi, arsuri stomacale şi greţuri.
Ce părere ai despre aceşti bărbaţi? Au fost curajoşi şi simpatici prin gesturile lor, sau totul a fost fără folos şi niciun bărbat nu va înţelege vreodată pe deplin misterul aducerii pe lume a unei vieţi?
Top 3 bărbaţi gravizi. Ce părere ai despre sarcina la bărbaţi?
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter