Şocant: A născut gemeni la 58 de ani!

De Diana Zagrean, pe

O femeie din Marea Britanie a născut gemeni la vârsta de 58 de ani. Cei doi copii au acum câte 10 ani şi sunt perfect sănătoşi.
Janet Maslin-Bosher este, în mod oficial, cea mai bătrână mamă de gemeni din lume, după ce i-a născut pe micuţii James şi Sarah Bosher în urmă cu zece ani, în urma unui tratament cu feritlizare in vitro.
Şocant: A născut gemeni la 58 de ani!
Femeia, acum în vârstă de 68 de ani, nu se bucură de pensie, ca alte femei de vârsta ei, ci are grijă de cei doi copii singură. Ea le găteşte, are grijă să-şi facă temele şi se joacă cu ei, ca orice mamă obişnuită.
La doar cinci luni după ce a avut gemenii, femeia a trăit o tragedie. Soţul ei a murit subit în urma unui atac de cord. Ea nu s-a lăsat şi a reuşit să crească cei doi copii singură.
Moartea lui a venit ca un şoc, având în vedere că suferise în urmă cu mai mulţi ani de cancer, dar inima era în stare bună.
Şocant: A născut gemeni la 58 de ani!
Femeia s-a gândit deja ce să facă în cazul în care păţeşte ceva înainte de majoratul celor doi gemeni. Ea va lăsa copiii în grija naşei lor, în vârstă de 29 de ani.
Citeşte totul despre cea mai grasă femeie din lume aici.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter