Şocant: Top 5 femei superbe şi celebre care sunt, de fapt, bărbaţi

De Diana Zagrean, pe

Lumina reflectoarelor atrage atât femeile cât şi bărbaţii din lumea întreagă. Celebritatea şi moda nu ţin cont de culoare sau sex, dar ce spuneţi dacă vă arătăm câteva femei celebre care sunt, de fapt, bărbaţi? Iată fotmodele, cântăreţe şi nu numai, care au un secret comun: androginitatea.

Yohio: Cântăreaţa japoneză care este, de fapt, un băiat suedez

Yohio este un nume mai mult decât celebru pentru tinerii din Japonia. Vedeta rock are o imagine de păpusă de porţelan, cu ochi uriaşi, ca dintr-un anime, şi voce feminină.
Doar că starul „visual kei” (mişcare rock din Japonia care combină muzica cu un look elaborat, adesea androgin, coafuri fantezie, machiaj abundent şi costumaţii ciudate) este un tânăr de 16 ani din Suedia.
Şocant: Top 5 femei superbe şi celebre care sunt, de fapt, bărbaţi
Născut într-o familie de muzicieni, tânărul suedez a devenit fan anime încă de la vârsta de 10 ani şi, mai târziu, a profitat de aspectul lui delicat pentru a face ravagii printre tinerii japonezi.

Casey Legler: Femeia top model care prezintă doar colecţii masculine

Este singura femeie din lume care prezintă colecţii de modă masculine în mod exclusiv. Modele androgine mai există, dar niciuna nu se compară cu această femeie de 35 de ani, care face şi acum deliciul marilor case de modă.
Şocant: Top 5 femei superbe şi celebre care sunt, de fapt, bărbaţi
Franţuzoaica Casey Legler a avut aşa un mare succes la public, încât recent a fost racolată de celebra agenţie de fotomodele Ford Models din New York.

Stas Fedyanin: Rusul cu o carieră impresionantă ca fotomodel feminin

Stanislas Fedyanin este un tânăr născut în Rusia în urmă cu 16 ani, care are un succes nebun ca…femeie.
Şocant: Top 5 femei superbe şi celebre care sunt, de fapt, bărbaţi
Deşi se declară heterosexual şi are chiar şi o prietenă, Stas, cum îi place să fie numit, profită de aspectul androgin pentru a prezenta colecţii de modă pentr femei.
Ca şi Andrej Pejic, Stas prezintă, uneori şi colecţii pentru bărbaţi, dar look-ul lui delicat îi este mult mai folositor pentru prezentările feminine.

Citeşte şi Inedit: 6 fotomodele superbe care s-au născut bărbaţi
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter