Bizar: Parfumul care te ajută să slăbeşti şi alte ciudăţenii aromate

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 13:12

Parfumurile ar trebui să ne facă mai plăcute, mai apetisante, mai atrăgătoare. Dar ce spuneţi despre parfumul care te ajută să slăbeşti, parfumul care miroase a frunze arse în grădină sau parfumul de zombie? Iată cele mai ciudate parfumuri şi aromele bizare alese de creatorii lor.

Parfumul de..slăbit

Uită de diete extreme, de exerciţii obositoare la sală şi de ore întregi petrecute împachetată în diverse substanţe scârboase. Acum poţi slăbi uşor şi fără efort, datorită parfumului Pends-moi.
Producătorii lui susţin că parfumul conţine endorfine care stopează senzaţia de foame. Nu putem decât să sperăm că amestecul de cofeină, carnitiă, spirulina şi endorfine va ajunge şi la noi şi că funcţionează. Dacă nu slăbim, măcar să ne simţim mai binedispuse şi mai puţin înfometate.

Parfum cu miros….obişnuit

Christopher Brosius, un creator independent de parfumuri de fiţe a venit cu o idee bizară şi interesantă. El vrea să lanseze o linie întreagă de parfumuri care nu au la bază arome tradiţionale, precum mosc, ambră sau ylang-ylang.
Parfumurile din noua lui colecţie se vor centra pe mirosurile cu care ne întâlnim în viaţa noastră şi ne plac, cum ar fi o zi la plajă, frunze arse în grădină toamna, briza de sub ponton, sau mirosul unei biblioteci.
Citeşte şi TOP 5 vedete care au lansat parfumuri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter