Apple a lansat noile modele de iPhone

De Oana Dinu, pe
Apple a lansat noile modele de iPhone. Ce schimbări importante aduc noile modele iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr și Apple Watch Series 4.

Apple a lansat noile modele de iPhone în cadrul unui eveniment ce a avut loc în California. Directorul General al companiei, Tim Cook, a vorbit despre surprizele pregătite de producător, conform ȘtirileProTv.

Noul iPhone Xs are un ecran de 5,8 inci și poate fi găsit în trei culori: auriu, argintiu și gri. Are și o protecție mai bună, fiind rezistent la praf, apă și la contactul cu alte lichide. De asemenea, modelul vine cu două camere 12 megapixeli. Camera de selfie are 7 MP f/2.2.

Modelul iPhone Xs Max este cel mai mare model de iPhone și are un ecran OLED de 6,5 inci.

iPhone Xr, cu ecran de 6,1 inci, Liquid Retina, este construit din aluminiu. Camera de pe spate are 12MP, wide-angle, cu rezoluție la fel ca celelalte modele lansate.

Surpriza adusă de Apple la iPhone Xs și iPhone Xs Max este DUAL SIM-ul, funcția folosind un SIM real şi un altul virtual. Ele au și posibilitatea de stocare a 512 GB de date.

Prețurile pentru astfel de dipozitive încep de la 750 – 1100 de dolari.

Apple a lansat noile modele de iPhone, dar și Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 4 vine cu ecrane cu peste 30% mai mari decât modelele existente. Aceste model de ceas are un dispozitiv de monitorizare a sănătății mai complex, capabil să identifice bătăile neregulate ale inimii și își poate da seama că persoanei care îl poartă îi este rău.

Mai mult, apeleaza singur număr de urgență, datorită unei noi tehnologii pentru accelerometru și giroscop. Senzorii montați pe spatele ceasului pot face și un EKG.

Citește și:

A nins în Africa de Sud. Fotografii cu animalele în zăpadă

Lenny Kravitz, concert în România. Unde și când va avea loc

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter