Secretele de îngrijire ale mamelor ocupate

De Laura Davidescu, pe Ultimul update Miercuri, 26 noiembrie 2014, 12:14
Cea de-a opta ediţie a Atelierelor de Idei Unica a reunit peste o sută de cititoare ale revistei, interesate de nutriţie sănătoasă, dar şi de întreţinerea pielii în timpul anotimpului rece. Află mai multe despre cele discutate la întâlnire în articolul dedicat Atelierelor, apărut în ediţia de decembrie a revistei Unica, acum la chioşcuri.

Eşti curioasă ce trebuie să conţină o farfurie echilibrată? Ce are şi ce nu are voie să mănânce o femeie însărcinată? Încă mai crezi că pielea se deshidratează pentru că nu bei suficientă apă? Sau poate ai vrea să ştii cu se descurcă Anca Serea cu cei patru copii ai săi, în condiţiile în care nu a avut bonă niciodată? Ori, poate vrei să afli ce interviuri face Andreea Berecleanu pe blogul său?

În cazul în care nu ai putut participa la cea mai recentă întâlnire cu cititoarele (şi cu copiii acestora!) organizată de revista Unica, te invităm să citeşti esenţa discuţiilor în revistă. Evenimentul, desfăşurat la începutul lunii noiembrie la etajul 34 al Sky Tower, cea mai înaltă cladire din Bucureşti, a avut loc cu ajutorul sponsorilor AVON, Costa d’Oro şi leBebe, precum şi al partenerilor Aqua Carpatica, Brioche Doree, Fresh Corner, Tchibo şi Zurli, cărora le mulţumim.

Te aşteptăm şi pe tine la următoarea ediţie a Atelierelor de Idei.

Foto: Cristian Duminecioiu, Armand Ionescu

Noul număr al revistei Unica iţi poate aduce unul dintre cele 100 de parfumuri Fan di Fendi sau unul dintre cele 9900 de vouchere cu reducere de 50 de lei în orice magazin Sephora din ţară! Detalii aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter