Scrisoarea unei soții furioase către amanta soțului

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 18 septembrie 2017, 16:09
Melanie, o femeie din SUA, a aflat că soțul ei o înșală după ce a văzut pe pieptul bărbatului mai multe mușcături, în timp ce ieșea din duș. Mamă a doi copii, Melanie a pus capăt căsniciei care dura de 13 ani și i-a trimis amantei bărbatului o scrisoare, care a devenit virală pe Internet.

Iată ce i-a scris femeia celei care i-a distrus căsnicia:

„Dragă Carla,

Mulțumesc pentru că ai lăsat acele urme de mușcături pe pieptul soțului meu, noaptea trecută. Chiar apreciez! Ne-ai eliberat pe mine și pe copiii mei!

Drept răsplată pentru serviciile tale, ți-l ofer pe soțul meu, ca să îl păstrezi! Dacă alegi să-ți revendici premiul, trebuie să afli câteva lucruri:

Trebuie să îl sprijini financiar. El va fi nevoit să le plătească copiilor mei pensie alimentară, la fel și mie, pentru că mi-am sacrificat ultimii zece ani din viață pentru această familie. Deci, să uiți de banii lui, draga mea, sunt toți ai mei!

Va trebui să-l îmbraci. Vezi tu, s-a petrecut o nebunie. Când a ieșit din duș și am văzut acele mușcături drăguțe de dragoste pe pieptul lui, a apărut din senin o gaură neagră gigantică în dormitorul nostru și i-a înghițit toate hainele. Cumpără-i niște pantaloni din piele, poate o lesă, orice vrei tu.

Va trebui să îți iei adio de la fiecare weekend petrecut împreună. Acest timp va fi rezervat vizitelor supravegheate la copiii săi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter