Soția lui Tudor de la Fly Project, primele dezvăluiri despre infidelitatea soțului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iulie 2020, 13:36

Tudor Ionescu de la Fly Project este împreună cu soția lui, Ana, de 15 ani, fiind unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Ei au împreună și o fetiță absolut adorabilă. Recent, Ana a povestit despre perioada în care acesta a înșelat-o și cum a reușit să treacă peste.

Pentru Ana Ionescu, indfidelitatea soțului a reprezentat cel mai dificil moment din viața de cuplu, peste care au reușit să treacă doar mulțumită iubirii. „Universul, răbdarea, înțelepciunea și timpul le aranjează pe toate, întotdeauna”, a explicat Tudor Ionescu pentru VIVA.

Întrebată despre cum a reușit să gestioneze situația, Ana a răspuns: „Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să  mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă. În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am  știut ce să îndreptăm”.

În prezent, infidelitatea lui Tudor nu o mai bântuie. „Atunci când  am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri”, a zis ea. „Și am reușit”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter