Scrisoarea unei mame singure către actuala iubită a fostului ei soț

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 08 august 2017, 18:23
Despărțirile nu sunt niciodată ușoare, mai ales atunci când sunt implicați și copii. Este și cazul lui Payton, o fetiță în vârstă de patru ani din Missouri, SUA, care este îngrijită de trei adulți ce încearcă să îi ofere micuței stabilitatea de care are nevoie.

Povestea lui Payton a devenit cunoscută după ce mama ei, Brittney Johnson, a făcut public un mesaj de mulțumire pentru femeia pe care a numit-o „mama bonus” a fiicei sale.

Mama singură în vârstă de 27 de ani a descris acest scenariu ca fiind „exact ceea ce îți dorești”, subliniind faptul că partenera fostului ei soț, Kayla Imhoff, este un model minunat pentru Payton. Brittney a dezvăluit că tânăra în vârstă de 22 ani a reușit să aibă grijă de fiica ei chiar și în timpul cursurilor ei de îngrijire medicală.

Iată ce mesaj i-a transmis Brittney actualei iubite a fostului ei soț:

„Pentru toate mamele care sunt surprinse atunci când o altă femeie îl tratează pe copilul tău ca pe al ei: de ce nu este exact ceea ce vrei?

M-am rugat pentru tipul de femeie cu care va fi tatăl fiicei mele, știind că ea va crește în două case.

Kayla a fost un dar mai frumos decât m-aș fi așteptat. A început școala de îngrijire medicală și i-a comandat fiicei mele o mini-uniformă, ca să se asorteze.

Permiteți-mi să spun că vorbesc despre o fată puternică, inteligentă și dulce. Și nu vreau decât să fie înconjurată de modele demn de urmat, așa cum este ea. Vreau să îi mulțumesc lui Kayla că i-a arătat lui Payton ce înseamnă să îți urmezi visele, să muncești din greu ți să nu dormi nopțile pentru a învăța ăentru un examen. Mulțumesc pentru că îți faci timp să o plimbi cu bicicleta și să îi pregătești masa, chiar și într-una dintre cele mai stresante perioade a vieții tale. Ești un model demn de urmat și o mamă bonus minunată, iar noi suntem foarte mândri de tine!

Dacă ești co-părinte și astfel de gesturi din partea copilului tău nu îți aduce un zâmbet pe buze, reconsideră ce este mai bine pentru el. Payton are mai mulți oameni pe care să îi iubească în felul acesta, așa că ce poate să își dorească o mamă vreodată pentru copilul ei? Fiind cea mai bună prietenă atât cu mine cât și cu Kayla, este exact unde Payton merită să fie”.  

Citește și – Scrisoarea unei mame sociale

Citește și – Scrisoarea emoționantă a lui Charlie Chaplin către fiica sa, Geraldine

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter