Scrisoarea emoționantă a unui bărbat către medicii care i-au îngrijit soția înainte să moară

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 07 noiembrie 2017, 16:51
După ce soția sa, Laura, a murit la doar 34 de ani din cauza unui atac astmatic, Peter DeMarco, un bărbat din Boston, SUA, a trimis o scrisoare către 15 angajați ai Spitalului CHA Cambridge care au avut grijă de ea – de la medici, la asistente și până la femeile de serviciu.

Iată scrisoarea bărbatului, devenită virală pe Internet:

„Cum de reușesc să țin minte toate aceste lucruri?
Cum credeți că pot uita?

Toți împreună și fiecare dintre voi ați tratat-o pe Laura cu atâta profesionalism și atâta amabilitate, deși ea se afla în stare de inconștiență. De fiecare dată când avea nevoie de o injecție și o înțepați, îi cereați scuze, deși era evident că ea nu vă aude.

Știu că o aveați mereu grijă să o înveliți, pentru că fie era răcoare în salon, fie pentru că vă doreați să doarmă mai bine, deși era evident că ea nu își putea da seama.

Și părinții ei vă sunt recunoscători. Ați avut grijă să le reglați scaunul de fiecare dată când a fost nevoie, le aduceați apă, le răspundeați cu amabilitate la orice întrebare. Știți ce mi-a spus socrul meu, medic și el? Că v-ați purtat atât de frumos cu el încât părea că este implicat în actul spitalicesc. Nu vă pot spune cât de importante au fost acele clipe pentru el!

Îmi aduc aminte cât de multă grijă ați avut de mine. Nu știu ce m-aș fi făcut fără sprijinul vostru. Stăteam cu capul meu pe mâna ei. Vă vedeam, pe la spate, cum intrați și vă făceați treaba fără să ne deranjați o secundă, ca și cum ați fi fost invizibili. Cum să uit cum m-ați ajutat să stau cât mai aproape de ea, deși ne separau un infinit de cabluri? Sau de câte ori m-ați întrebat dacă am nevoie de mâncare, de apă, de haine sau de un duș? Credeți că pot uita momentele în care, în loc să plecați acasă, la familiile voastre, rămâneați cu mine pentru a ne uita, împreună, pe albumul cu fotografiile Laurei, un om pe care nu îl cunoșteați?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter