Schimbare majoră la WhatsApp. Ce decizie a luat Mark Zuckerberg

De Unica.ro, pe

O nouă schimbare a pus la cale Mark Zuckerberg pentru aplicația WhatsApp. În curând, utilizatorii iPhone și android nu vor mai putea folosi o funcție destul de populară pentru protejarea confidențialității.

Astfel, Zuckerberg își dorește să interzică utilizatorilor aplicației să mai facă capturi de ecran mesajelor temporare, de tip „view once”, ale imaginilor și videoclipurilor.

Această modificare a fost anunțată în luna august, iar acum este disponibilă pentru anumiți utilizatori, pentru testare.

Potrivit The Sun, specialiștii în tehnologie de la WABetaInfo au fost cei care au descoperit funcția în versiunea beta a WhatsApp pe android. Așadar, utilizatorii aplicației pot încerca deja noua versiune.

De asemenea, utilizatorii WhatsApp nu vor mai putea face capturi de ecran imaginilor și videoclipurilor. Mai exact, în momentul în care un utilizator va face o captură de ecran, aceasta va deveni instant neagră. Pentru alți utilizatori, abilitatea de a face capturi de ecran va dispărea complet.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter