Scena nunții lui Harry cu Meghan Markle, realizată din piese lego

De Oana Savin, pe
Britanicii fac lucruri care mai de care mai surprinzătoare și pline de imaginație pentru a celebra nunta prințului Harry cu Meghan Markle. După o bere special creată pentru nunta regală și o statuie de ceară ce o întruchipează pe logodnica prințului, urmează o nuntă princiară în miniatură.

În Legoland Windsor, care se află la cinci kilometri de castelul unde va avea loc ceremonia religioasă, a fost realizată scena nunții regale, notează Reuters.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au ales caleașca pentru nunta regală

600.000 de piese lego au fost utilizate în realizarea castelului Windsor și invitaților la marele eveniment.

Castelul Windosr făcut din piese de lego

Foto: Northfoto

Replica include și o Meghan Markle îmbrăcată în mireasă și purtând voal, cu Harry alături de ea. Cuplul este înfățișat și într-o caleașcă trasă de cai, plimbându-se prinde 500 de spectatori, recreând astfel procesiunea ce va avea loc pe 19 mai.

Meghan și Harry in ziua nuntii, realizati din lego

Foto: Northfoto

Citește și: „Legătura dintre Harry și Meghan”, berea special creată pentru nunta regală

Bineînțeles, de pe scenă nu lipsesc Regina Elisabeta și ducele de Edinburg, cavalerul de onoare, prințul William cu soția sa Kate și doi dintre copiii lor, Prințul George și Prințesa Charlotte, alături de părinții lui Meghan Markle.

Modelele originale au fost studiate cu atenție de echipa care a realizat montajul. 11 oameni au lucrat în total 592 de ore pentru a realiza replica.

Nunta lui Harry cu Meghan este cel mai așteptat eveniment al anului, unde sunt așteptați peste 100.000 de oameni din întreaga lume. După cununia religioasă de la capela Castelui Windsor, prinţul în vârstă de 33 de ani şi fosta actriţă americană, în vârstă de 36 de ani, vor traversa Londra, apoi vor reveni la Windsor pentru recepţie.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter