Scârbos: Top 4 muzee horror din lume. Ai curajul să mergi în vacanţă aici?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Marți, 09 august 2022, 15:34

Când mergi undeva în vacanţă iei în calcul moneda locală, mâncaera tradiţională, peisajele, acolo unde este cazul, o sesiune de shopping şi, nu în ultimul rând, muzeele din respectiva localitate. De la muzee de artă, la case memoriale, acestea ne satisfac curiozitatea. Dar ce spuneţi despre nişte muzee horror din lume? Aţi avea curajul să mergeţi în vizită în aceste locuri?

Muzeul Mutter, SUA
Botezat aşa după cel care a donat primul obiect din ciudata colecţie, Dr. Thomas Dent Mutter, muzeul a fost înfiinţat în 1858. Aici găsiţi cele mai ciudate exponate: un colon uman uriaş, provenind de la un obez, scheleţi provenind de la oameni cu diferite boli, cranii cu explicaţia morţii proprietarului, avortoni cu malformaţii în formol sau corpuri parţial mumificate, parţial putrezite ale unor copii. Sinistrul muzeu este localizat în Philadelphia, Pennsylvania.
Muzeul Mumiilor, Mexic
Un muzeu plin de mumii nu ar fi atât de şocant, dar El Museo de las momias, din Guanajuato, Mexic nu este doar atât. Aici se găsesc toate persoanele care au murit în timpul epidemiei de holeră din 1833 şi care fie nu aveau bani să fie îngropaţi la cimitir, fie întreaga familie murise şi nu mai avea cine să plătească pentru înhumare.
Citeşte mai departe despre muzee ciudate horror din lume pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter