Scârbos: Top 4 feluri de mâncare scârboase rău. Ai mânca aşa ceva?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 14:43

Află care sunt cele mai scârboase feluri de mâncare din lume. După ce că sunt greţoase, mai sunt şi foarte scumpe. Tu ai mânca aşa ceva dacă ţi-ai permite?

Durian – fructul care miroase a şosete nespălate

Fructul cel mai controversat din lume, durian, se găseşte în ţările din sudul Asiei şi este chiar interzis în anumite spaţii publice, cum ar fi mijloace de transport sau localuri.
Mirosul respingător este cel care stârneşte controverse, deoarece a fost comparat cu ceapă stricată, şosete murdare sau …o rudă moartă. Textura conţinutului este una cremoasă şi mulţi oameni consideră ciudatul fruct o adevărată delicatesă.

Dacă te interesează fructele mai puțin cunoscute la noi, vezi cum arată și ce gust au opuntia – fructul de cactus, carambola – fructul stea sau pitaya – fructul dragonului cu nume de poveste.

Huitlacoche – porumb mucegăit, o reală delicatesă

Ciuperca dăunătoare care atacă un anumit soi de porumb din Mexic este o altă dovadă a snobismului. Ciuperca a fost consumată prima oară, în mod ironic, din cauza sărăciei.
Fermierii, disperaţi că recolta de porumb a fost compromisă, au decis să mănânce porumbul oricum, pentru a nu suferi de foame. Gustul preparatelor din această ciupercă nu diferă mult de cel al ciupercilor de pădure de la noi, dar preţurile foarte mari nu se justifică.
Citeşte şi Scârbos: Top 4 băuturi horror. Cine poate bea aşa ceva?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter