Scapă de mirosurile neplăcute din casă!

De Libertatea pentru femei, pe

Vrei să scapi de aerul închis şi greoi care-ţi „invadează” locuinţa? Urmează sfaturile noastre şi rezultatul va fi pe placul tău.
– Aeriseşte zilnic camerele. Aerisirea camerelor trebuie făcută zilnic, cel puţin o dată, de preferat dimineaţa. Aerul va circula prin toată casa, „alungând” astfel mirosul greoi acumulat peste noapte. Aşadar, înainte de a pleca la serviciu, ţine ferestrele larg deschise aproximativ 15 minute.

– Curăţă rafturile din bucătărie. Cu siguranţă, nici nu ai bănuit că şi rafturile din bucătărie pot fi responsabile pentru mirosul urât din casa ta. Acestea trebuie spălate cu soluţii puternice, pentru că în ele depozitezi alimente diverse, dar şi vase de tot felul.

– Dezinfectează baia. Şi baia poate fi un generator de mirosuri neplăcute, motiv pentru care e indicat să o cureţi constant cu soluții speciale ce conțin clor. Pe lângă faptul că îndepărtează murdăria şi mucegaiul, acesta conferă prospeţime pe termen lung băii tale.

– Spală periodic covoarele. După cum ştii, covoarele sunt adevărate „aspiratoare” de praf şi de bacterii. Numai că tot ele sunt şi cele care absorb cel mai bine mirosurile de mâncare, de fum de ţigară sau de la animale. Încearcă să le cureţi periodic cu şampoane speciale.

– Zugrăveşte pereţii. Pereţii, ca şi covoarele sau perdelele, se îmbibă destul de repede cu mirosurile greoaie din casă. De aceea, măcar o dată pe an e necesar să împrospătezi culoarea lor. Zugrăvirea are rolul de a schimba aerul şi de a înlătura petele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter