Salvatore Ganacci, show la festivalul SAGA 2022 cu maneaua lui Nicolae Guță

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 06 iunie 2022, 14:09

DJ-ul Salvatore Ganacci (35 de ani) a bifat un nou moment epic, de această dată la festivalul Saga 2022, mixând maneaua lui Nicolae Guță, „Noi bem, spargem pahare”. Publicul a fredonat în perfect sincron refrenul piesei.

Salvatore Ganacci, show la festivalul SAGA cu maneaua lui Nicolae Guță

Versurile „Noi bem, spargem pahare / Unu de fiecare / Bem băutură tare” s-au auzit în cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică electronică din țara noastră. Maneaua lui Nicolae Guță a fost lansată acum mai bine de 10 ani și are peste 4,4 milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2019, Ganacci a mixat o altă manea, „Așa sunt zilele mele”, a lui Adrian Minune. „Pe Facebook a apărut din toate părțile această melodie. Am rămas impresionat. Mi-a plăcut. Este ceva excepțional, un moment frumos pentru mine, un moment important din viața mea, de ce nu?“, a declarat solistul atunci, la Antena Stars.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Prima fază a biletelor pentru show-ul Calvin Harris din România este sold out

Născut Emir Kobilić, artistul de origine suedeză și bosniacă a povestit în trecut cum și-a ales numele de scenă. Pseudonimul ar fi luat viață pe terenul de fotbal, unde „avea un stil foarte italian”, relatează Click!.

Ultima zi a festivalului SAGA 2022 a adus și alte momente notabile în Capitală. Pe lângă Salvatore Ganacci, pe scena amplasată pe Arena Națională au urcat și Timmy Trumpet, DJ Snake, Tiesto, Afrojack, Marshmello, Meduza și mulți alții.

Foto: Instagram/Saga Festival

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter