S-a îmbrăcat în mireasă și a mers la cimitir. Povestea ei a emoționat o lume întreagă

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 12:26
O tânără a îmbrăcat rochia de mireasă chiar în ziua în care trebuia să aibă loc căsătoria, dar în loc să meargă la biserică, a mers la cimitir. Povestea ei a devenit virală după ce imaginile au apărut pe o rețea de socializare.

Logodnicul lui Jessica Padgett și-a pierdut viața într-un accident de mașină în noiembrie 2017. Kendall Murphy era pompier în Montgomery, Indiana, iar în ziua aceea se afla în misiune. Acesta, împreună cu un alt coleg, Colby Blake, au preluat un apel de urgență și au plecat să ajute un șofer care se afla blocat în mașina sa, conform DailyMail.

Murphy ajunsese la fața locului cu mașina sa personală și în timp ce își scotea echipamentul de protecție de pe bancheta din spate, a fost strivit de autovehicul condus de colegul său Blake. Tânărul în vârstă de 27 de ani a murit pe loc.

În momentul în care a fost arestat, Blake avea o alcoolemie de 0.15 sau mai mult, deși surse apropiate cazului susțin că, în realitatea, gradul de alcool în sânge era 0,21, mult peste limita legală de 0,08.

În ziua în care ar fi trebuit să aibă loc nunta, Jessica s-a îmbrăcat în rochie de mireasă și a mers împreună cu familia și prietenii la mormântul lui Murphy.

Fotografia care a înduioșat o lume întreagă o înfățișează pe Jessica îngenuncheată în fața mormântului celui ce ar fi trebuit să îi devină soț.

În memoria iubitului ei, tânăra s-a pozat alături de ghetele acestuia, echipamentul de pompier și piatra sa funerară, într-o serie de fotografii sfâșietoare, pe care le-a făcut publice.

Imaginile au fost făcute de Loving Life Photography și postate într-un album pe Facebook, care a avut cel puțin 21.000 de distribuiri.

„Ea a făcut ca îndurerarea să arate frumoasă și puterea să pară invincibilă. A pășit cu Universul pe umerii ei și l-a făcut să pară o pereche de aripi” a descris fotograful o imagine în care Jessica ține în mână perechea de cizme, alături de imaginea lui Murphy adăugată în photoshop.

Pe biletul care a fost prins de ghete scrie: „Jessica, indiferent de ce drum vei alege, voi fi cu tine întotdeauna. Cu dragoste, îngerul tău păzitor, Kendall James.”


Murphy a fost comemorat de Asociația națională a pompierilor căzuți la datorie din Statele Unite. Era „altruist și credincios, căruia îi plăcea să petreacă timp cu familia și prietenii. A avut o inimă de soldat și o personalitate captivantă și carismatică. Prezența lui de spirit ar fi făcut pe oricine să râdă și lege prietenii instantaneu. Intra în sufletul oricui” a transmis asociația.

„Deși asta nu este ceea ce ne-am dorit, știm măcar că nu vom fi niciodată singuri, întrucât am devenit cu toții o mare familie și ne susținem. Rămâi mereu în inimile noastre #616”, a scris și Jessica pe pagina sa de Facebook, mulțumind pompierilor pentru sprijinul lor.

Kendall Murphy lucra în departamentul pompierilor voluntari din iunie 2016, urmând exemplele tatălui și bunicului său.

Citește și:

O tânără a făcut un gest uimitor după ce familia a insistat să se căsătorească

Google închide Google+ după ce datele personale ale utilizatorilor au fost expuse

Sursă foto: Facebook / Shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter