Ruxandra Ion, despre părăsirea trustului PRO: „Plecarea lui Adrian Sârbu a grăbit decizia mea”

De Libertatea.ro, pe

Ruxandra Ion, „mama telenovelelor”, a plecat la sfârşitul lunii februarie după 19 ani petrecuţi în trustul Media Pro. „Plecarea lui Adrian Sârbu a grăbit un pic decizia mea de a începe ceva pe cont propriu”, a recunoscut cunoscuta producătoare de telenovele într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului Libertatea.ro.
Doamna Ruxandra Ion, de ce aţi ales să părăsiţi trustul MediaPro?
Vin momente în viaţă în care tragi linie şi decizi să o iei pe alt drum. În toamna trecută, m-am gândit să deschid o şcoală de actorie, regie, producţie, scenaristică  şi prezentator TV, lucru care a devenit realitate foarte repede. Astfel, pe 2 februarie, „Tv& Film Academy by Ruxandra Ion” şi-a dechis porţile pentru prima serie de cursanţi! Mă bucur că iniţiativa mea a fost primită atât de bine de către oameni, fie ei părinţi care decid să-şi înscrie copiii la noi, fie adulţi de peste 18 ani care vin de două ori pe săptămână să înveţe televiziune şi film de la noi! De fiecare dată când un cursant îmi spune, atât mie, cât şi profesorilor, că este extrem de mulţumit de felul în care predăm, de condiţiile pe care le asigurăm, îmi dau seama că era nevoie de o astfel de şcoală în Bucureşti şi mă felicit pentru alegerea făcută!
Are vreo legătura plecarea dumneavoastră cu cea a lui Adrian Sârbu? Depinde din ce unghi o privim! Şi da, şi nu! Probabil că plecarea lui Adrian Sârbu, pe care îl respect si cu care am avut cele mai mari realizari în ultimii 20 de ani, a grăbit un pic decizia mea de a începe ceva pe cont propriu!
Citeşte continuarea interviului pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter