Revista VIVA! și mall Promenada te invită la o seară de shopping, cu vedete și numeroase surprize

De Revista Glamour, pe
În preajma Sărbătorilor de iarnă, revista VIVA! și mall Promenada te invită la o seară specială, cu vedete și numeroase surprize. În plus, magazinele din mall te vor aștepta cu o serie de reduceri și oferte speciale.

Pe 12 decembrie, între orele 17.00-21.00, mall Promenada va fi gazda unui eveniment de shopping marca VIVA!. Vedetele tale preferate vor fi alături de revista VIVA! pentru o sesiune specială de cumpărături înaintea Sărbătorilor. Lasă-te inspirată de stilul lor în alegerea cadourilor și petrece o zi memorabilă la shopping alături de celebritățile pe care le admiri! Te vei bucura de reduceri și oferte speciale în magazinele din Promenada.

Pentru că tu, cititoarea VIVA!, ești o vedetă pentru noi și vrem să ai parte de o experiență deosebită, ți-am pregătit un tratament de superstar: un panou foto la care să pozezi alături de celebritățile pe care le admiri în paginile revistei Viva! lună de lună, precum și alte surprize pe care le vei descoperi în ziua evenimentului.

Pentru un start perfect al celei mai fericite perioade din an, te așteptăm pe 12 decembrie, între orele 17.00-21.00, la mall Promenada, să petreci o seară ca între prieteni alături de revista VIVA! și de celebrități  și să te bucuri de ofertele speciale pregătite de magazinele pe care le iubești.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter