Un restaurant din SUA interzice accesul copiilor gălăgioşi

De Nicoleta Galeteanu, pe

În timp ce multe dintre restaurante au interzis fumatul, altele au interzis accesul clienţilor. Cazul femeii dată afară dintr-un bar pentru că era gravidă nu este singura interdicţie a patronilor de localuri.
Ultima măsură impusă clienţilor este interzicerea copiilor în restaurant.
Proprietarul unui restaurant din Monroeville, Pennsylvania, a interzis clienţilor săi să intre în local dacă sunt însoţiţi de copii sub 6 ani.

Măsura vine ca urmare a reclamaţiilor venite din partea clienţilor, care s-au plâns de gălăgia copiilor care plâng la mesele învecinate.

„McDain’s nu este un loc de joacă pentru copiii mici. Zgomotul pe care îl produc aceştia este adesea de necontrolat şi de foarte multe ori a deranjat liniştea altor clienţi”, a explicat Mike Vuick, care deţine restaurantul McDain’s, menţionând că nu are nimic împotriva copiilor, dar că ţipetele nesfârşite ale copiilor în public sunt o dovadă de impoliteţe şi egoism din partea părinţilor acestora.

Anul trecut, un alt resaturant din Carolina de Nord a recurs la o măsură similară. Brenda Armes a postat un mesaj la intrare prin care îşi informa clienţii că „gălăgia copiilor nu este tolerată”, explicând clienţilor ca atunci când micuţii încep să plângă să îi scoată din restaurant.  

De când a impus această măsură, proprietara Armes a spus că gradul de ocupare a restaurantului a crescut. Nu toţi localnicii din Monroeville au fost de acord cu interdicţia restaurantului. „Dacă sunt îngrijoraţi de zgomot, atunci ce vor face în privinţa gălăgiei făcute de clienţii de la bar?”, a pus problema un localnic.

Nu este prima regulă impusă de proprietarii de localuri care naşte controvrese.
O femeie gravidă a fost dată afară dintr-un bar din Roselle, Illinois. Şi asta nu pentru că ar fi consumat băuturi alcoolice, ci din simplul motiv că era însărcinată.

Cu o sarcină destul de vizibilă în opt luni, Michelle Lee, 29, a fost totuşi întrebată de către barman dacă este însărcinată. Confirmând ceea ce era evident, tânăra a fost condusă spre ieşire, explicându-i-se în acelaşi timp politica barului.

Cum ţi s-ar părea această măsură, dacă ar fi implementată în restaurantele autohtone?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter