RENGLE și Cristina Pucean lansează piesa BENGA, un proiect plin de senzualitate

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Artistul RENGLE (dansatorul și coregraful Emil Rengle) lansează o piesă fierbinte alături de dansatoarea profesionistă Cristina Pucean. „BENGA“ este o piesă cu ritmuri intense și coregrafii de inspirație orientală.


Nu știu ce o să faceți voi după ce veți vedea acest clip, dar știu ce am făcut eu. Am rămas cu gândul la Cristina Pucean! OMG! Nu știu ce mi-a făcut femeia asta, dar e evident că mi-a făcut ceva. E o trecere imensă de la tocuri la femei (wink, wink) și cred că de asta sunt și atât de răvășit. Anyway, acesta e primul episod din Double Challenge și unul dintre cele mai sexuale proiecte ever!”, a spus RENGLE.

Pentru a reda vizual cât mai bine versurile și ritmul piesei, clipul a fost filmat în aproape 12 ore, în muzeul Kitschului din București și seara, pe câmp.

Piesa a fost compusă de Theea Minculescu și Costi Domințeanu, a fost scrisă de Theea Minculescu și produsă de Costi Domințeanu și Alex Ghinea.
Regia clipului este semnată de Raluca Netca, Alex Chițu a fost director de imagine, iar producția video aparține Loops Production.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter