Regulile regale pe care Meghan trebuie să le respecte dacă va avea copii cu Prințul Harry

De Oana Savin, pe
Încă de când Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit, multe persoane s-au întrebat dacă noii duci de Sussex își vor extinde familia. Dar dacă vor face acest lucru, ducesa va trebui să respecte câteva reguli foarte stricte.
  1. Călătoriile peste hotare

Femeile din Familia Regală însărcinate nu au voie să părăsească țara. Ele sunt încurajate să călătoarescă cât mai puțin posibil, totul datorită unor măsuri de siguranță.

Deși au angajamente până aproape de momentul nașterii, ele trebuie să rămână cât mai aproape de casă în cazul unor urgențe medicale.

  1. Mamele din Familia Regală nu au voie să organizeze petreceri pentru bebeluși (baby showers)

Dacă Meghan și Harry decid să aibă un copil, ducesa de Sussex va trebui să renunțe la tradiția americană de a organiza un baby shower, unde se aduc cadouri pentru bebeluș.

Familia regală este înstărită. O astfel de pretecere este văzută ca fiind neadecvată. Nu există nimic ce nu pot cumpăra singuri”, a afirmat un expert regal pentru Daily Mail.

  1. Copilul va avea la naștere mai multe moașe

Tradiția spune că mamele trebuie să nască acasă. Dar această tradiție a dispărut când Prințesa Anna și Prințesa Diana au născut la spital.

Și cum aceasta a devenit o tradiție, bebelușii regali vin pe lume la spitalul St Mary, înconjurați de o armată de medici, moașe și anesteziști.

De fapt, Kate a avut trei moașe la nașterea Prințesei Charlotte. Și se pare că Meghan va avea parte de același tratament.

  1. Regina este prima care află de nașterea bebelușului

Atunci când un bebeluș regal vine pe lume, Regina trebuie să fie prima care află. Protocolul regal spune că aceasta trebuie să afle înaintea tuturor, inclusive înaintea bunicilor.

  1. Bebelușul va primi trei sau patru nume

Harry și Meghan vor fi nevoiți să aleagă trei sau patru nume pentru copilul lor. În mod normal, un membru al familiei regale are patru nume. De exemplu, prințul Harry are patru: Henry Charles Albert David, în timp ce copiii lui Kate cu William au trei: Prințul George Alexander Louis, Prințesa Charlotte Elizabeth Diana și Prințul Louis Arthur Charles.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a, furioasă după ce s-a spus că Prințul Phillip a murit

Citește și: Meghan Markle va merge fără Prințul Harry în America. De ce a luat această decizie

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter