Reese Witherspoon ar putea reveni pe marile ecrane în rolul lui Elle Woods din filmul „Blonda de la Drept 3”

De Oana Savin, pe
Actrița americană Reese Witherspoon ar putea reveni pe marile ecrane în rolul lui Elle Woods din filmul „Legally Blonde 3/ Blonda de la drept 3”, aceasta fiind în pline negocieri cu studioul Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).

Dacă proiectul va fi finalizat, Witherspoon va deveni pentur a treia oară Elle Woods, o tânără naivă din înalta clasă socială ce intră la Drept la Harvard pentru a-și recuceri iubitul, relatează The Hollywood Reporter.

Citește și: Kanye West suferă de o boală mintală. Ce diagnostic a primit cântărețul

După succesul primului film „Legally Blonde” din anul 2001, ce a înregistrat încasări de 142 milioane dolari, continuarea „Leggaly Blonde 2” din anul 2003 a prezentat aventurile lui Elle ca avocată la Washington.

Karen McCullah şi Kirsten Smith, care au scris scenariul filmului original adaptat după cartea cu acelaşi titlul al scriitoarei Amanda Brown, vor fi responsabile şi cu scenariul celei de-a treia părţi.

Câștigătoare a unui Oscar, Reese, a uimit audiența în serialul HBO „Big Little Lies”, în care a jucat alături de Nicole Kidman, Laura Dern și Zoe Kravitz. Al doilea sezon al serialul a fost deja confirmat.

Citește și: Tom Jones are un fiu secret care cântă pe străzi pentru a-și câștiga existența

De asemenea, Witherspoon a fost văzut anul acesta în filmul Disney „A Wrinkle In Time”, iar printre proiectele sale viitoare se află un serial în care va juca alături de Jennifer Aniston, despre un grup de profesioniști din televiziune care prezintă știrile de dimineață.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter