(P) Reduceri Early Booking de 65% în Delta Dunării! Vacanță relaxantă în mijlocul sălbăticiei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 04 august 2020, 12:57

Delta Dunării, unul dintre cele mai pitorești locuri din lume este un adevărat refugiu pentru iubitorii de natură, pescari, pasionații de birdwatching și oricine își propune să evadeze pentru câteva zile din cotidian, departe de aglomerația marilor orașe.

Datorită celor 30 de ecosisteme naturale ce adăpostesc peste 5000 de specii de viețuitoare, multe dintre ele rare, Delta Dunării și-a primit titulatura de Rezervația a Biosferei parte din UNESCO încă din anul 1991. Sunt o mulțime de motive pentru care merită să-ți rezervi un sejur în acest paradis ecologic, iar dacă nu ai reușit să-l descoperi încă, îți poți face acum planuri de vacanță pentru 2020! 

Plătești o zi cu all inclusive și stai tot sejurul!

(P) Reduceri Early Booking de 65% în Delta Dunării! Vacanță relaxantă în mijlocul sălbăticiei

Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol a pregătit reduceri Early Booking de până la 65% la vacanțele Delta pentru Seniori și Delta pentru Toți, dar vine și cu o noutate turistică pentru 2020: cazare în bungalowri de lux! Pachetele includ 3 sau 4 nopți de cazare în bungalow 3* sau în corpul central 4✿, la tarife începând de la 429 lei/persoană – valabil prin programul „Plătești o zi și stai tot sejurul”.

Inspirat din vechile conace lipovenești, Gulliver Delta Resort 4✿ este locul ideal unde să pătrunzi în atmosfera tipic lipovenească, dar în același timp să te bucuri de facilitățile moderne. Amplasat idilic pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol, complexul dispune de o piscină înconjurată de bungalowri noi (dotate cu baie proprie și amenajate în stil tradițional), ponton de pescuit și loc de joacă pentru copii. 

Peisaje asemeni ținuturilor exotice

(P) Reduceri Early Booking de 65% în Delta Dunării! Vacanță relaxantă în mijlocul sălbăticiei

Comoară recunoscută pe plan internațional, Delta Dunării este casa pentru cea mai mare colonie de pelicani comuni și creți din Europa, dar și pentru jumătate din populația mondială de cormorani și gâște cu gât roșu, fiind un adevărat paradis pentru pasionații de birdwatching. Tot aici vei întâlni toate speciile vegetal-lacustre ale bătrânului continent, printre curiozitățile rezervației numărându-se și două tipuri de plante carnivore, unice la noi în țară – otratelul de baltă și aldrovanda, ce pot fi înâlnite pe luciul apei. 

Dacă te strecori cu barca prin labirintul de canale și lacuri vei surprinde plauri acoperiți cu stuf – delta fiind locul cu cea mai mare suprafață compactă de stufăriș de pe glob, dar și păduri pe jumătate scufundate – așa cum sunt Letea și Caraorman, cunoscute pentru dunele de nisip, caii sălbatici și stejarii seculari de care se încolăcesc liane lungi de până la 25 metri. 

Poți alege o plimbare cu barca până la Sfântu Gheorghe, poate cel mai pitoresc și liniștit sat lipovenesc din deltă, acolo unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră formând una dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România. Peisaje fantastice poți surprinde și la Sulina, singura localitate din țară care are port atât la fluviu, cât și la mare, unde vei simți încă amprenta vechilor pirați și te vei bucura de soare pe cea mai lată plajă.  

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Early Booking Delta 2020 – Gulliver Delta Resort 4✿ Murighiol

    • Delta Seniori 3 noptitarife de la 429 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 499 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta Seniori 4 nopti – tarife de la 499 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 599 lei/persoana (corp central 4✿).
    • Delta pentru Toti 3 nopti – tarife de la 449 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 549 lei/persoana (corp central 4✿).
  • Delta pentru Toti 4 noptitarife de la 549 lei/persoana (bungalow 3*) / de la 649 lei/persoana (corp central 4✿).

Servicii incluse: 3 sau 4 nopti de cazare cu all inclusive tip bufet, doua gustari intre mese, transport autocar Bucuresti-Murighiol-Bucuresti. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: office@gullivertours.ro, call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter