Cum au reacţionat vedetele la asasinarea lui Osama bin Laden

De Nicoleta Galeteanu, pe

Nici n-a murit bine Osama bin Laden că americanii s-au şi pus pe sărbătorit. Vedetele au luat cu asalt blogurile şi reţelele sociale pentru a-şi exprima bucuria…
 …iar comercianţii au confecţionat în timp record suveniruri cu teroristul.

O posibilă viitoare sărbătoare internaţională, ziua memorabilă în care Osama bin Laden a murit „de tot”, de data asta, nu le-a lăsat reci pe vedete.

Celebrităţile de la Hollywood s-au grăbit să îşi exprime aprecierea şi suportul pentru Barack Obama sau, dimpotrivă, au făcut glume sau critci, iar alţii i-au promis deja votul acestuia la următoarele alegeri.

Iată ce au declarat vedetele când au auzit că bin Laden este mort.

Steve Martin: Astă seara, preşedintele Obama va anunţa public că Clint Eastwood l-a împuşcat pe Osama Bin Laden.

Lance Armstrong (ciclist): În sfârşit… USA USA USA!!

Jessica Alba: Wow… Este confirmat!

Joel Madden: America!!! YEAH!!!

Lady Gaga: Tocmai a fost confirmat. Urmăreşte CNN… Un moment istoric în lupta împotriva urii.

Mel B.: Trebuie să ne oprim puţin din ceea ce facem, pentru a le mulţumi acelor soldaţi care şi-au riscat vieţile pentru noi.

Jenny McCarthy: Dacă le-aţi fi scris celor de la TMZ (publicaţie americană n.ref.) l-aţi fi găsit pe Osama acum câţiva ani. Ei găsesc pe oricine.

Arnold Schwarzenegger: Sunt mândru de bărbaţii şi de femeile noastre în uniformă. Oriunde vă aflaţi, acordaţi-vă un răgaz pentru a le mulţumi bravilor noştri eroi care îşi apără patria.

Lindsay Lohan: Hai USA!

Perez Hilton (blogger, om de televiziune): Am crezut că Osama a murit acum câţiva ani… Este o veste minunată pentru realegerea lui Obama!

Holly Robinson Peete: Cei mici întreabă cine este Osama Bin Laden şi de ce se bucură toată lumea că a murit.

Paris Hilton: Sunt extrem de fericită să aud că Osama ben Laden a murit. El a fost întruchiparea terorismului şi un om atât de rău. Lumea a devenit un loc mai bun de când el nu mai face partea din ea.

Katy Perry: America, la dracu’ ! Suntem aici ca să salvăm lumea, într-adevăr! Mai există cineva căruia i se pare ciudat că acest anunţ a fost făcut chiar de 1 mai? Dintr-un anumit punct de vedere mă simt uşurată, dar în acelaşi timp resimt o anumită senzaţie de nesiguranţă. Cred în justiţie, dar nu credeţi că dacă aplici politica «ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte» lumea întreagă va deveni oarbă? Dar, în general (şi după această frază voi reveni la statutul meu de cântăreaţă pop), este o zi minunată pentru America şi eu sunt mândră că sunt americancă!

Lily Allen
: Ştiu că Osama bin Laden a murit, dar dacă aţi putea să vă gândiţi pentru o clipă la adevărata ştire a zilei, v-aş fi foarte recunoscătoare. Astăzi este ziua mea de naştere, împlinesc 26 de ani.

Piers Morgan (realizator de televiziune): Ben Laden a murit. Wow! Ce moment pentru Obama! Ce moment pentru America! Discursul preşedintelui a fost magnific. Întreaga operaţiune a fost magnifică. E cea mai mare realizare a lui!.

Christina Applegate: Să mai ascult o dată aceste informaţii. Inima mea a început să bată foarte tare atunci când le-am auzit. Teroarea pe care el a aruncat-o asupra noastră a fost de proporţii epice, iar vieţile pierdute au fost mult prea numeroase.

Nu doar vedetele, care l-au încântat cândva pe Muammar Gaddafi, şi-au exprimat bucuria nemărginită la auzul execuţiei, ci şi comercianţii americani care, pe ici pe colo, au fost deja zăriţi purtând tricouri cu chipul odiosului terorist. Suntem curioşi dacă, pe lângă obiectele de artizanat zugrăvite tematic, artizanii vor scoate şi farfurii cu faţa liderului al-Qaeda…

Foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter