Reacția fostei iubite a prințului Harry din timpul ceremoniei a devenit virală

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 22 mai 2018, 10:05
Reacția fostei iubite a prințului Harry, Chelsy Davy, din timpul ceremoniei religioase a acestuia cu Meghan Markle a devenit virală pe internet.

Davy, care a avut o relație cu prințul Harry din 2004 până în 2010, a fost invitată la nunta regală. Tânăra a fost surprisă de fotografi având pe chip o expresie de tristețe.

Fiica unui om de afaceri înstărit din Zimbabwe, Chely l-a cunoscut pe Prințul Harry în 2004, la Stowe School. A urmat o relație turbulentă, presărată cu certuri și împăcări, până în mai 2010, când Davy a anunțat oficial pe Facebook despărțirea de Harry. Deși un an mai târziu au existat zvonuri cu privire la o nouă împăcare, Prințul Harry a dezmințit acest lucru, afirmând că este „100% singur”

Deși relația lor s-a încheiat, cei doi au rămas în relații bune, fapt pentru care aceasta a primit și o invitație la nunta prințului cu Meghan.

Davy a sosit cu zâmbetul pe buze, însă reacțiile sale din timpul ceremoniei care a avut loc la Capela St. George nu au trecut neobservate de internauți.

Puși pe glume, imaginile cu Davy au devenit virale, internauții apelând rapid la asocieri care mai de care mai haioase.

Citește și: Povestea din spatele tiarei purtate de Meghan Markle la nunta regală

Citește și: Fostele iubite ale Prințului Harry au fost prezente la nunta regală

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter