Rapperul Snoop Dogg va concerta la București în luna august

De Oana Dinu, pe
Rapperul Snoop Dogg va concerta la București în luna august. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane. Organizatorii anunță că va fi cea mai mare petrecere a verii.

Rapperul Snoop Dogg va concerta la București în luna august. „Snoop Dogg dă check in la București, pe 29 august, la Arenele Romane. De data asta este pe bune, nu ca la Bogata :)” au scris organizatorii în prezentarea evenimentului.

Aceștia fac referire la check-in-ul greșit al rapperului, din 2016. El a postat pe contul său de Instagram o poză în care spunea că se află România, în comuna Bogota din Județul Mureș, deși se afla în capitala Columbiei, Bogota.

Greșeala de tastare a fost imediat identificată de fanii români, care s-au amuzat de confuzia provocată de locația menționată de Snoop Dogg. Primarul comunei de pe malul Mureșului a declarat atunci că îl așteaptă pe artist cu pălincă de prune sau de mere şi cu cioarbă de moare de varză cu carne de porc, conform adevărul.ro.

„Legendarul artist nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu toții am dansat la petreceri pe Still, Drop it like it’s hot, Next Episode, California și alte zeci de hit uri. Dacă Snoop nu exista, ar fi trebuit inventat” au mai spus organizatorii show-ului.

Artistul a mai concertat la Bucureşti și în 2008, tot la Arenele Romane. La concert au fost prezenți 4.700 de fani.

Acesta a lansat în noiembrie 2017 cel de-al 16-lea album de studio, „Make America Crip Again”.  Deși nu a primit niciodată trofeul, el a fost nominalizat de 17 ori la premiile Grammy.

Rapper, compozitor și producător, Snoop Dogg a cucerit publicul cu o serie de albume care au fost vândute în peste 40 de milioane de exemplare, în toată lumea. Printre ele se numără „Doggystyle”, „Tha Doggfather”, „Malice in Wonderland” şi „Doggumentary”.

Citește și:

Beyonce a achiziționat o Biserică în valoare de 850.000 dolari

Hugh Grant se căsătorește cu Anna Eberstein

Sursă foto: northfoto.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter