Producătorii serialului „The Crown” au stârnit nemulțumiri. Vor să recreeze moartea Prințesei Diana: „Au depășit limita”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 octombrie 2022, 18:04

Producătorii serialului „The Crown”, care urmărește viața Familiei Regale britanice, au stârnit nemulțumiri cu planurile de a recrea ultimele clipe ale Prințesei Diana.

„The Crown” se află la al cincilea sezon, însă chiar și angajații de pe platourile de filmare cred că „s-a întrecut limita”.

Potrivit The Sun, show-ul pare să genereze furia oamenilor, fiind acuzat de „insensibilitate”, la scurt timp după moartea Reginei Elisabeta a II-a.

De asemenea, șefii serialului sunt criticați pentru că urmează să difuzeze o scenă care sugerează că Prințul Philip a avut o aventură extraconjugală.

Diana și Charles, sub lumina reflectoarelor în The Crown

Însă, scenele cu adevărat înfiorătoare sunt în lucru.

„Să te întorci la Paris și să redai ultimele zile și ore ale Dianei într-o dramă este foarte inconfortabil. În cele din urmă, unii membrii ai echipei nu vor ca unele idei să fie puse în practică. Show-ul întotdeauna a încercat să prezinte o versiune fictivă a poveștii regale cu cât mai multă sensibilitate. Dar în ultima vreme, cu cât povestea se apropie de zilele noastre, este tot mai dificil să păstreze balanța”, a declarat o sursă de pe platourile de filmare pentru The Sun.

„Cu unele evenimente încă proaspete și supărătoare, se simte că s-a întrecut o limită”, a completat sursa.

Producătorii serialului „The Crown” au stârnit nemulțumiri. Vor să recreeze moartea Prințesei Diana: „Au depășit limita”
Scenă din „The Crown” cu Prințesa Diana și fiii săi

„Unii membri ai producției au început să își expună părerile”, a mai spus  aceasta.  

Scenele în cauză se referă la călătoria fatală a Prințesei Diana în Paris, în 1997, și va acoperi ultimele ore înainte de tragicul accident în care aceasta își pierde viața.

„Momentul exact al accidentului nu va fi prezentat”, au afirmat reprezentanții Netflix.

De asemenea, o altă scenă criticată este cea în care Prințul Charles ar complota împotriva regretatei sale mame, sugerând că ar fi prea bătrână.

„Sezonul 5 este o dramatizare fictivă, care imaginează ce s-ar fi putut întâmpla în spatele ușilor închise”, a explicat un purtător de cuvânt al „The Crown”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter