Probleme financiare? Cum să te distrezi cu bani puţini

De Lumea Femeilor, pe

Treci printr-o perioadă dificilă financiar şi asta te prost dispune tot timpul. Nu lăsa să-ţi afecteze şi viaţa de cuplu! Da, e frustrant să nu pleci în vacanţe peste mări şi ţări, dar metode de distracţie există. Îţi oferim câteva ponturi.
Chiar dacă nu staţi foarte bine cu banii vara asta, nu te lăsa copleşită de problemele financiare şi nu premite ca acest lucru să-ţi afecteze relaţia de cuplu. Dragostea nu e legată de bani şi nu rezolvi nimic dacă te cerţi continuu cu partenerul tău. Totul depinde de imaginaţia şi creativitatea ta, iar important este să ştii cum să păstrezi iubirea. Micile gesturi zilnice de afecţi-une, surprizele, bucuria de a petrece serile împreună, toate acestea te vor face să depăşeşti mai uşor orice problemă. În plus, discută cu el, puneţi-vă de acord că e o situaţie temporară şi faceţi planuri pentru distracţii cu buget limitat.

Cu bicicletele la picnic

Weekendul se apropie şi nu ai nici un plan care să te ispiteas-că? Ce zici de o escapadă de câteva ore cu bicicletele? O plimbare care vă va remonta şi un popas în natură, fie într-un parc, fie undeva, la marginea
oraşului, vă vor readuce zâmbe-tul pe buze. Ieşiţi din casă şi veţi petrece o zi foarte relaxantă.

Vacanţă cu cortul

Dacă nu ai bani să pleci într-o vacanţă organizată, o soluţie ar fi să mergi la munte sau la mare cu cortul. Împrumută un cort de la prieteni, scăunele pliabile şi alte accesorii de care ai nevoie. Porneşte în aventură şi cu siguranţă câteva zile departe de casă vă vor umple de energie şi bună dispoziţie.

Seri de neuitat în doi

Nu te mai întoarce acasă, după serviciu, obosită şi lipsită de chef. Cu siguranţă nu îi vei transmite nici lui o dispoziţie prea bună. Profită de fiecare clipă petrecută în doi şi transfor-mă serile banale în unele memo-rabile. Romantismul nu costă şi nici pentru spontaneitate nu trebuie să plăteşti. Ştii ce-i place, aşa că preia iniţiativa!

Momentele speciale

Zilele de naştere, aniversarea căsătoriei sau alte momente importante din viaţa voastră de cuplu nu trebuie neglijate. Indi-ferent de buget, vei găsi câteva idei care să arate că nu le-ai uitat. Poate fi şi o plimbare prin parcul unde mergeaţi când v-aţi cunoscut sau o cină romantică la care ai preparat desertul lui favorit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter