Prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală

De Oana Dinu, pe Ultimul update Duminică, 20 mai 2018, 13:45
Operația pe cord deschis l-a împiedicat pe Thomas Markle să fie prezent la ceremonia de la Windsor, dar acesta a urmărit evenimentul la televizor. Iată prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală.

Tatăl miresei, Thomas Markle, a urmărit ceremonia la televizor, din California, acolo unde se reface după intervenția chirurgicală pe inimă la care a fost supus în urmă cu câteva zile. Iată care este prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală, conform TMZ.

Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, s-a declarat „emoționat și fericit” pentru că fiica lui s-a măritat cu prințul Harry, dar a precizat faptul că îi pare extrem de rău că nu a putut fi prezent la eveniment: „Întotdeauna voi regreta că nu am putut fi acolo și că nu am putut să-mi țin fiica de mână.”

Prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală

Thomas Markle

Arătându-se foarte mândru de Meghan, Thomas Markle a continut: „Fetița mea este o ducesă și o iubesc atât de mult.” El le-a mărturisit jurnaliștilor de la TMZ că a fost cuprins de nostalgie în timp ce privea ceremonia: „Când îți vezi copilul căsătorindu-se, orice gând îți trece prin minte, fiecare amintire din prima zi când s-a născut, prima data când l-ai ținut în brațe.”

Tatăl lui Meghan le spune rudelor lui să tacă

Fericit și mulțumit de cum s-au desfășurat lucrurile, Markle le-a urat mirilor să aibă o lună de miere frumoasă, fără ca cineva din familia lui să mai comenteze: „Acum mă rog ca Harry și Meghan să aibă parte de o lună de miere frumoasă, să se odihnească și să se relaxeze, și ca toate rudele mele să tacă în legătură cu toate.”

Thomas Markle face referire la ceilalți doi copii ai lui din prima căsătorie, Thomas Markle Junior şi Samantha Markle. Frați vitregi cu Meghan, aceștia au fost foarte deranjați că nu au primit o invitație la nunta regală. Înainte de mult așteptatul eveniment, Thomas Jr. a scris o scrisoare deschisă către prințul Harry în care îi spunea că face o greșeală dacă se însoară cu sora lui, pe care a numit-o falsă și încrezută.

Declarații confuze înainte de nunta regală

După ce a anunțat că va participa la nunta regală, Thomas Markle s-a răzgândit, după ce Daily Mail a publicat un articol despre faptul că a primit bani pentru a se lăsa fotografiat de paparazzi în timp ce se pregătea pentru eveniment. După acest scandal, la rugămintea lui Meghan de a o conduce la altar, Markle a acceptat din nou să participe la nunta regală. Dar vestea că în scurt timp va suferi o operație pe cord deschis i-a spulberat lui Thomas Markle dorința de a fi prezent la Windsor.

În schimb, Doria Ragland, mama lui Meghan și fosta soție a lui Thomas Markle, și-a însoțit fiica în cea mai importantă zi din viața ei, luând loc în capela St. George, faţă în faţă cu prinţul Charles, tatăl mirelui, cel care a și condus mireasa la altar.

Prima declarație făcută de tatăl lui Meghan după nunta regală

Doria Ragland și Prințul Charles. Capela St. Gerorge, Windsor

Nunta regală ce a avut loc pe 19 mai 2018 a fost un eveniment grandios, urmărit de milioane de oameni din toată lumea.

Citește și:

Ce nume de familie va avea Meghan Markle, după căsătoria cu Prințul Harry

Ce machiaj a purtat Meghan Markle în ziua nunţii ei

Sursă foto: northfoto.com/hepta.ro/Owen Humphreys/PA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter