Cele mai aşteptate premiere ale lunii iulie

De Nicoleta Galeteanu, pe

Transformers 3 stabileşte un debut exploziv în sălile de cinema, proiectat pentru prima oară în 3D, dar senzaţiile tari în sala de cinema continuă la acelaşi calibru…
 …cu proiecţii extrem de incitante, ca pentru cea mai fierbinte lună din vară.

Iată premierele lunii în cinematografele din oraş.

Bad Teacher/ Profă rea, dar buuună

Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoară atipică: vulgară, indecentă şi fără scrupule.

Părăsită de logodnic, îşi pune în gând să îl cucerească pe profesorul suplinitor (Justin Timberlake), care pe lângă că e frumuşel, mai este şi bogat. Calităţile şi farmecul sale par să fie puse în pericol de agasanta Amy (Lucy Punch), colega de catedră a lui Elizabeth.

Pemieră: 8 iulie

Larry Crowne

Primul film regizat de Tom Hanks după o pauză de cinci ani este o comedie dramă în care a cooptat-o pe mai vcehea colegă Julia Roberts, cu care a făcut echipă în „Charlie Wilson’s War”.

Filmul este despre Larry, un bărbat între două vârste, care se trezeşte fără serviciu din cauza crizei, dar profită de ocazie pentru a-şi termina colegiul. Bineînţeles, între el şi profesoara interpretată de Julia Roberts vor sări la un moment dat scântei.

Premieră: 8 iulie

Harry Potter şi Talismanele Morţii: Partea 2

Echipa celei mai captivante francize cinematografice din toate timpurile se pregăteşte de o ultimă aventură în vara acestuia an, pe care, chiar dacă nu eşti un fan, te îndrumăm cu plăcere să o vezi la mijlocul lunii, când intră în cinematograf.

O ultimă luptă imprevizibilă cu cea mai mare miză se anunţă pentru Harry Potter, când va fi nevoit să îl confrunte definitiv pe Lord Voldemort.

Premieră: 15 iulie

Winnie the Pooh (2011)

Studiourile Disney ne încântă vara aceasta cu încă o poveste fascinantă cu personajele copilăriei, adresată celor mici, şi celor mari deopotrivă.

Veşnic înfometat ursuleţul Winnie, măgăruşul Eeyore şi înţeleapta bufniţă Owl îşi continuă aventurile pline de peripeţii, într-un lungmetraj captivant regizat de Stephen J. Anderson.

Premieră: 15 iulie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter