Premieră la Oscar! Pentru prima dată, evenimentul va avea loc fără un prezentator oficial

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 10 ianuarie 2019, 13:32
Deși mai este aproximativ o lună până la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, pentru prima dată în istorie, nu se știe încă cine va prezenta acest eveniment grandios! Kevin Hart a declarat în emisiunea „Good Morning America” că nu va fi gazda ceremoniei din acest an și a subliniat faptul că nu dorește să nu mai discute despre acest subiect.

Kevin Hart: „Vreau ca toată lumea să știe că am terminat cu asta”

Actorul Kevin Hart

Potrivit eonline.ro, pentru prima dată în 30 de ani, gala Oscar va avea loc fără un prezentator oficial. Actorul Kevin Hart a fost invitat miercuri la emisiunea „Good Morning America” unde a vorbit despre controversata temă legată de prezentarea celei de-a 91-a ceremonii de decernare a premiilor: „Vreau ca toată lumea să știe că am terminat cu asta (…) este o decizie pe care am luat-o personal și nu vreau să mai discut despre ea”, i-a spus Kevin Hart coprezentatorului emisiunii .


Actorul se află în acest moment într-un turneu de promovare a celui mai recent film, „The Upside”, în care joacă alături de Bryan Cranston. Hart a fost anunțat la începutul lunii decembrie drept gazdă a ceremoniei Oscarurilor din 2019, iar numirea sa a fost urmată de un val ce critici provocate de unele comentarii făcute de acesta pe Twitter cu ani în urmă la adresa persoanelor LGBT. Două zile mai târziu, actorul a decis să renunțe să fie gazda galei din luna februarie: „Am ales să renunț să fiu gazda Oscarurilor de anul acesta…deoarece nu doresc să creez o diversiune într-o noapte care ar trebui celebrată de atât mulți artiști extrem de talentați. Îmi cer scuze sincer față de toată comunitatea LGBT pentru remarcile mele insensibile din trecut”, a scris Hart pe Twitter.

Kevin Hart a continuat să se apere în fața criticilor și a insistat că și-a cerut anterior scuze față de comunitatea LGBT pentru glumele și mesajele publicate pe Twitter: „Sunt convins că am rezolvat problema și am spus tot ce aș putea spune(…) așa că am trecut peste asta”, a declarat actorul în interviul de miercuri.

Sursă foto: Hepta.ro

Sursă video: Twitter.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter