5 vedete care au avut probleme din cauza operaţiilor estetice

De Adina Radu, pe

Două femei din România au murit recent în urma unor operaţii estetice. Celor cinci vedete de mai jos, operaţiile nu le-au pus viaţa în pericol, dar chiar şi aşa, le-au dat multe bătăi de cap. Iată cine şi ce a păţit.

Vica Blochina, cicatrici şi “denivelări”

La numai o lună de la intervenţie, operaţia Vicăi Blochina “a plesnit” şi vedeta a trecut din nou la bisturiu. Dar problemele nu s-au rezolvat. Mai târziu, unul din implanturi i-a alunecat sub braţ, au început durerile insuportabile, iar cicatricile nu s-au vindecat deloc bine. În plus, sânii au şi nişte denivelări inestetice. Vica Blochina spune că nu mai are curaj să se opereze ca să scape de aceste probleme.
Horoscop: Ce operaţii estetice să-ţi faci în funcţie de zodie
5 vedete care au avut probleme din cauza operaţiilor estetice

Gina Pistol nu mai putea să respire

Chirurgul care i-a stricat sânii Vicăi Blochina este acelaşi care i-a salvat faţa Ginei Pistol.  Aceasta a avut mai multe operaţii nereuşite la nas, astfel că nările ei erau astupate în proporţie de 80% şi respira foarte greu, mai ales când trebuia să depună une fort fizic. Mai mult, Gina a avut mici probleme şi cu buzele, care au fost mărite prin injecţii şi implant. Din fericire, acum vedeta se simte bine.
gina pistol

Eugenia Şerban, cu sânii necrozaţi

Actriţa Eugenia Şerban şi-a pus silicoane la 29 de ani, când era foarte slabă. După naştere, ea s-a îngrăşat şi a considerat că sânii arătau urât. Atunci a decis să-şi scoată silicoanele la o clinică din Bucureşti, dar se pare că ceva a mers prost. De atunci, Eugenia Şerban are dureri, iar sânii eu necrozat., singura soluţie fiind aceeaşi operaţie prin care trec femeile cu cancer la sân. Actriţa nu vrea să-i ceară socoteală public medicului care a operat-o.
Crimele operaţiilor estetice: Când să spui stop?
eugenia serban

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter