POZE ŞOCANTE: Povestea fetiţei arse în proporţie de 90%. Impresionat!

De Unica.ro, pe

Terri Calvesbert are 15 ani şi o poveste cutremurătoare. Pe când avea numai 1 an şi zece luni, mama ei a uitat o ţigară aprinsă lângă pătuţ şi fetiţa a suferit arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. Află povestea ei şi vezi de unde mai are putere să zâmbească.Atenţie, poze şocante!
Terri are acum 15 ani şi locuieşte cu tatăl ei şi soţia acestuia. În 1998, pe când nu împlinise nici 2 anişori, mama ei naturală a uitat o ţigară aprinsă care a pornit un incediu acasă, în camera copilului.
În urma incendiului, copilul şi-a pierdut nasul, părul, degetele şi urechile şi a suferit arsuri grave pe 90% din suprafaţa corpului. Pompierii care au stins incendiul au crezut că fetiţa era doar o păpuşă de cauciuc arsă când au gasit-o.
POZE ŞOCANTE: Povestea fetiţei arse în proporţie de 90%. Impresionat!
În ciuda rănilor grave şi a vârstei foarte fragede, fetiţa a găsit putere să supravieţuiască, deşi a avut nevoie de peste 40 de grefe de piele. Ste una dintre puţinele persoane din lume care a supravieţuit unor asemenea arsuri extinse şi grave.
POZE ŞOCANTE: Povestea fetiţei arse în proporţie de 90%. Impresionat!
Citeşte şi Şocant: Operaţii extreme care le-au salvat viaţa. Vezi video
Citeşte mai departe povestea fetiţei arse aproape în întregime care a supravieţuit şi vezi ce spune despre mama ei, care a cauzat incendiul, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter