Foto: Jennifer Lopez şi relaţiile sale eşuate

De Nicoleta Galeteanu, pe

La mai puţin de o lună de la vestea divorţului, Jennifer Lopez şi-a găsit consolarea în braţele unui alt bărbat, presa speculând că acesta ar fi putut fi şi amantul artistei.
Noua cucerire a divei latino-americane este chiar modelul care apare în ultimul videoclip al artistei, „I’m Into You”, William Levy, ceea ce a dat naştere zvonurilor legate de adevăratul motiv de divorţ de Marc Anthony.

În fotografiile paparazzilor, cei doi apar ţinându-se de mână şi privindu-se tandru, iar într-o alta Jennifer Lopez îl îmbrăţişează pe Levy.

Supranumit „Brad Pitt latino”, modelul cubanez, în vârstă de 30 de ani, s-a despărţit în luna mai de actriţa mexicană Elizabeth Gutierrez, cu care are doi copii. Însă, William Levy este acuzat că ar fi violat o minoră, admiratoare a acestuia, potrivit Libertatea.

O lună mai târziu, Jennifer Lopez şi Marc Anthony au anunţat că divorţează, dupa şapte ani de casnicie. Cei doi au împreună doi gemeni, Max si Emme, în vârsta de trei ani.

Căsătoria cu Marc Anthony este cel mai lung mariaj al artistei, căsătorită de trei ori şi implicată în relaţii care au durat în medie doi ani.

Foto: Jennifer Lopez şi relaţiile sale eşuate

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter