Povestea de dragoste dintre Alina Eremia și Edi Barbu, exclusiv în Unica februarie 2018

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:06
Luna iubirii îi aduce pe coperta Unica februarie 2018 pe cântăreața Alina Eremia și pe iubitul ei, Edi Barbu. Află exclusiv din paginile revistei cum s-au cunoscut și cum își trăiesc cei doi povestea de dragoste. Revista apare la chioșcuri pe 23 ianuarie.

Ediția de februarie a revistei stă sub semnul dragostei și al muzicii. Pe lângă Alina Eremia, îți dăm întâlnire cu Liviu Teodorescu, una dintre cele mai bune voci masculine din România, dar și cu Ana Munteanu, câștigătoarea concursului „Vocea României”. Lor li se alătură Alexandra Stan și iubitul ei, care sunt protagoniștii unui incitant pictorial foto.

Luna aceasta facem shopping în doi, așa că stiliștii revistei își propun ținute asortate, grupate pe diverse tipologii de cuplu, dar și un mic ghid de frumusețe pentru EL.

Iar dacă ești single, cu siguranță vei fi interesată de sfaturile de îngrijire a decolteului sau, poate, de ce cizme sunt la modă în această iarnă și cum trebuie ele integrate în ținutele tale.

Te invităm să descoperi și poveștile a patru cupluri reale, dar cu ocupații diferite, pentru a vedea ce tabieturi, obiceiuri, dinamică, dar mai ales povești de dragoste pot avea un cuplu de artiști, de corporatiști sau unul de antreprenori.

Savurează și miniistoria prăjiturelelor cupcake, prezentate de trei cofetărese talentate, care-ți arată cât de versatil poate fi acest tip de desert.

La final, revista îți prezintă tot un cuplu, dar unul inedit: fotograful Cosmin Bumbuț și jurnalista Elena Stancu, cei doi „nebuni frumoși” care s-au mutat de patru ani într-o autorulotă cu care colindă România, documentând probleme care țin de educație, sănătate sau violență domestică. Experiența lor de „viață teleleu” a fost adunată în cartea „Acasă, pe drum”.

Nu rata oferta specială: poți cumpăra revista împreună cu un produs cosmetic Gerovital, la prețul special de 12,90 lei (produs + revistă).

Citește și:

Amalia Enache și fetița sa, în premieră pe coperta revistei Unica ianuarie 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter