Playlist de ascultat în drum spre mare: 7 piese hot obligatorii vara asta

De Diana Zagrean, pe

Pleci în vacanţă, aşa că ai nevoie de ceva care să te ajute să te deconectezi de stresul de la birou şi să te aducă la vibraţia potrivită. Piesele estivale despre mare, plajă şi distracţia în plin soare sunt cea mai veselă metodă prin care te poţi pregăti de concediu. Iată ce piese hot trebuie să asculţi în drum spre mare.
Connect-R – Vara nu dorm
Single-ul „Vara Nu Dorm” a fost lansat de 1 mai la mare, iar videoclipul încă ocupă primele poziţii în clasamentul popularităţii. Poţi să-l condamni pe bietul Connect-R? Cine vrea să doarmă vara asta?

Alb Negru feat. Ralflo si Rares – Mi-e sete de tine
„Mi-e sete de tine” este cel de-al zecelea single al grupului format din Kamara şi Andrei şi este lansat la mai puţin de trei luni de la precedentul – „Spotlight”. După multe scandaluri mondene era şi timpul ca băieţii să se ocupe de ce ştiu ei mai bine.


Inna – Crazy sexy Wild (Tu şi eu)
Inna a lansat de curând varianta în engleză a piesei ‘Tu şi Eu’. Aceasta se numeşte „Crazy Sexy Wild” şi este produsă tot de Play & Win. Nouă ne place foarte tare şi credem că o să prindă pe toate plajele din Europa.

Puya feat Cornel Ilie – Altceva
Piesa aduce un suflu nou în peisajul muzical autohton, având în vedere combinaţia de rap cu rock şi vocile distincte ale celor doi cântăreţi. Aceasta este doar una dintre multele colaborări pe care Puya le-a realizat în ultima vreme. Rapperul mai are câteva featuring-uri neaşteptate cum ar fi cea cu Iris, sau Bibanu şi Delia.

Nick Kamarera feat. Alinka – Nada mas (Pego, pego)
O altă piesă lansată cu succes la Romanian Music Awards de anul acesta este o colaborare între veteranul DJ Nick Kamarera şi frumoasa Alinka. Potrivit promisiunilor celor doi, piesa va beneficia de un videoclip cel puţin la fel de inventiv ca cel pentru Get A Life (Mama Yette).

Smiley – Dead Man Walking
Noul hit al lui Smiley beneficiază de un videoclip foarte special şi, din păcate pentru cântăreţ, de un context pe măsură. Deşi tocmai s-a despărţit de Laura Cosoi, Smiley pare să fie destul de în formă, în ciuda versurilor, care îl descriu ca pe un „mort umblător”.


Mandinga – Zaleilah
Deşi nu au reuşit să câştige Eurovision-ul anul acesta, Mandinga au un succes nebun cu piesa din concurs, atât în ţară, cât şi în străinătate. Trupa Mandinga a revenit de curând în Azerbaijan pentru două concerte, unul diplomatic, unul privat. Poate îi vedem live şi la noi pe plajă vara asta.

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter