Unde te poți distra de 1 mai pe litoral

De Oana Dinu, pe
În fiecare an, atracția turistică principală pentru români este țărmul Mării Negre. Dacă te-ai hotărât să mergi, uite unde te poți distra de 1 mai pe litoral. 

Dacă nu ai aflat încă unde te poți distra de 1 mai pe litoral, să știi că și anul acesta cei care se ocupă cu organizarea evenimentelor s-au pregătit să întâmpine turiștii cu spectacole și festivaluri pentru toate gusturile.

A 23-a ediție a Festivalului de muzică electronică SUNWAVES se va desfășura pe plaja din Mamaia Nord, în perioada 26 aprilie – 1 mai. Dacă iubești acest gen de muzică, alătură-te celor peste 20 000 de participanți așteptați la eveniment, printre care și mulți străini. Dintre numeroșii artiști care vor urca pe scenă amintim: Abelle, Adam Shelton, Arapu, Derek, ay Bliss, Jesse Calosso, Joey Daniel, Kozo, Lamache, Lee Burridge, Leon, Livio & Roby, Lizz, Loco Dice, Magda, Maher Daniel, Mahony, Sonja Moonear, Subb-an, Sublee.

Pentru gurmanzi, întrebarea „unde poți distra de 1 mai pe litoral”, are un singur răspuns: „Festival du Bonheur – pour les gourmands”.

Cea de-a treia ediție a festivalului gastronomic se va desfășura pe perioada a 5 zile, între 27 aprilie  și 1 mai, tot în Mamaia Nord. Vă puteți răsfăța simțurile cu mâncăruri delicioase din bucătăria tradițională, dar și din cea internațională. Toate astea într-o atmosferă antrenată de DJ.

Unde te poți distra de 1 mai în Vama Veche

Dacă iubești Vama Veche și muzica, poți merge la Sunset Festival. Ajuns la cea de-a 5-a ediție, acesta este unul dintre puținele festivaluri de muzică urbană desfășurat în aer liber.

Se va desfășura în zilele de 28 și 29 aprilie. Vamaioții vor avea ocazia să îi vadă pe CTC, Coma, The Goblin Minions, Altu’, Argatu & Moș Martin și mulți alții.

Fanii muzicii rock se pot bucura de un Maraton Rock în Vama Veche, în perioada 28 aprilie – 2 mai. Pe scenă vor fi prezenți Timpuri Noi, Kempes și Trooper.

Unde te mai poți distra de 1 mai

Dacă toate aceste opțiuni nu te-au convins și n-ai găsit o locație pe gustul tău unde te poți distra de 1 mai pe litoral, poți alege alte destinații de vacanță.

Iubești natura, vrei să te relaxezi și să vezi peisaje unice, deosebit de frumoase? Atunci poți merge în Delta Dunării.

Dacă îți plac preparatele din pește, poți merge pe faleza din Sulina, unde are loc Festivalul Scrumbiei Albastre, pe 28 și 29 aprilie.

Acolo vei găsi și multe alte mâncăruri din bucătăria dobrogeană. Pe lângă acestea, organizatorii anunță spectacole folclorice și show-uri live.

Mai poți merge și la Festivalul de Jocuri și Reconstituiri Istorice DAPYX 2018 – Ediția a II-a. Timp de 4 zile (27  – 30 aprilie) te poți bucura de spectacole live cu artiști precum Andra, Loredana, Holograf, Spitalul de Urgență, Vunk, Provincialii, Compact, iar lista continuă. La Parada Festivalului, ce se va desfășura în 27 aprilie, vei avea ocazia să vezi parada militară și multe personaje medievale.

Citește și: 

Studiu: Românii sunt cei mai matinali și plini de energie din Europa

Break Room, prima cameră antistres, se deschide în România

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter