Cum își așteaptă hotelierii din România turiștii din iunie: 965 de euro camera, pe noapte, la Mamaia

De Raluca Vițu, pe

În iunie, litoralul românesc ar urma să fie redeschis, potrivit deciziilor autorităților. Proprietarii de hoteluri au început deja pregătirile pentru primirea turiștilor, iar ofertele de cazare sunt deja vânate de români.

Citeşte şi: Dan Negru critică dur litoralul românesc

Cunoscutul prezentator de televiziune Dan Negru se numără printre cei nerăbdători să ajungă pe litoralul românesc, dar a avut parte de o mare surpriză când a început să caute o oferte de cazare în Mamaia pentru începutul lunii iunie.  965 de euro pentru o cameră, pentru o singură noapte, este tariful găsit de celebrul prezentator.

Dan Negru a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care se declară complet indignat de această situație.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. 

„Grecii şi bulgarii îşi deschid litoralul de la 1 Iunie şi i-au invitat şi pe români să o facă, dar oficialităţile zic că «românii vor prefera turismul românesc vara asta», Deci asta însemnă «consumaţi produse româneşti»? În Grecia sau Bulgaria cazurile de îmbolnăviri sunt cu mult sub România! Adică, ăia ar trebui să se sperie de noi şi nu invers. Închideţi graniţele şi consumaţi produsele româneşti ale ălora care au dat tunuri şi au acu’ hotelurile lui Ceauşescu. Pe 5 Iunie am găsit o ofertă la Mamaia. 965 euro/ noapte”, a scris Dan Negru pe Facebook.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter