Petreceri şi concerte de Revelion în Bucureşti. Află unde te distrezi de Anul Nou!

De Nicoleta Galeteanu, pe

Muzică live, spectacole de artificii şi efecte pirotehnice în marile Pieţe din Capitală şi petreceri de pomină în cele mai populare cluburi vor marca, în spiritul tradiţiei internaţionale, trecerea în Noul An.
Artişti îndrăgiţi şi trupe apreciate se vor alătura amatorilor Revelioanelor în stradă în ultima noapte din an, acolo unde te invităm şi pe tine, dacă nu ai alte planuri.

Iată în ce colţuri de sărbătoreşte mai abitir Revelionul, în acest an.

Concerte în aer liber

Ca o tradiţie consacrată în ultima noapte din an, Piaţa Revoluţiei şi Piaţa Constituţiei vor fi scenele marilor petreceri de Revelion în Capitală, unde peste 50.000 de bucureşteni petrecăreţi şi rezistenţi la ger sărbătoresc de fiecare dată până la orele dimineţii.

Dacă nu ai mai petrecut Revelionul în aer liber, Piaţa Constituţiei te aşteaptă pe 31 decembrie să te alături şi tu mulţimii care va aştepta ultimile bătăi de ceas din an împreună. Se vor alătura trupe şi artişti precum Iris, Proconsul, Bere Gratis, Vunk, Voltaj, Direcţia 5, Pepe, Smiley, CRBL şi Zdob şi Zdub, astfel că muzica bună şi vinul fiert vor încălzi garantat atmosfera, începând cu ora 19.30.

În plus, la miezul nopţii vei putea admira un spectacol de artificii impresionant, supraspus pe repertoriul pianistului Bogdan Ota, finalist al concursului „Norvegienii au talent”.

Nici în Piaţa Revoluţiei nu va predomina liniştea în ultima zi din an. Astfel, cei de la Pro TV vor reinstala din nou “Live Revolution-ul”, ajuns deja la a 15-a ediţie. 
Distracţia şi voia bună vor fi întreţinute de George Vintilă, iar de pe scena din Piaţa Revoluţiei vor urca trupele Voltaj, LaLa Band iar artiştii Smiley, CRBL şi Loredana vor încinge atmosfera. Iar dj Marius Onuc va deschide seara “Live Revolution” cu un mix marca ProFM.

Petreceri incendare în cluburile din Bucureşti

Dacă nu rezişti prea mult la concertele din Pieţe, te poţi încălzi la un vin fiert şi în atmosfera incendiară a cluburilor din oraş, care au anunţat o serie de petreceri de pomină pentru ultima zi din an.
Preţul petrecerii de Revelion începe de la 20 de lei, doar intrarea, şi ajunge la 200 de lei pentru masa şi şampania de Revelion.

De exemplu, Clubul Mojo din strada Gabroveni te invită la petrecerea de Revelion 2012 cu muzică live, karaoke, open bar şi bufet suedez, pentru 200 de lei de persoană.
Şi Club Player te aşteaptă la ”New Year’s Eve Party” începând cu ora 22.00, Aici, intrarea, mâncarea şi distracţia te costă 100 de lei.

În Music Club, din strada Bărătiei, 31 (în Spatele Magazinului Cocor), vei petrece ultima noapte din an în compania celor de la Publika. Dacă accepţi invitaţia, tot anul viitor beneficiezi de discount de 10% de-a lungul întregului an 2012 pentru consumaţia în club.

Sâmbătă, 31 decembrie 2011, de la ora 21:00, Club Fabrica îţi propune un Revelion 2012 Rock’N’Roll alături de trupe tinere celebre ca Les Elephants Bizarres, Trupa Veche şi The MOOoD.
Preţul unui bilet de intrare este 20 lei.

Dintre toate cluburile, Madame Pogany va da primul tonul ultimei şi celei mai memorabile distracţii din an. 
Clubul din zona Dorobanţi începe să petreacă începând cu ora 20.30, când va fi gazda unei petreceri de Revelion pe beat-urile captivante ale lui Rob Swift.

“the X Ecutioners” este grupul exclusivist din care Rob Swift face parte, grup ce adună laolaltă o parte din cei mai importanţi DJ ai lumii. Stilul său, o combinaţie inedită de funk, hip hop şi breaks, l-a adus în atenţia publicului şi a artiştilor celebri, acesta colaborând cu Red Hot Chili Peppers, Linkin Park, Fat Joe, Everlast, Mike Patton (Faith No More), Cypress Hill, Wu Tang Clan, Eminem sau Herbie Hancock.
Revelion 2012 în Barocco Bar din Bucureşti se anunţă unul în stil mafiot. Nu ne referim la preţuri, ci la tematica şi playlist-ul propuse. Astfel, de la ora 22:00 are loc ”Prohibition Party”, cu Brad Vee Johnson, Sax Serge şi DJ Christian Staymaer în calitate de gazde.
Preţul unui bilet de acces este de 280 lei şi include meniu băutură inclus şi bufet suedez nelimitat.
Rezervările pentru seara de Revelion 2012 se acceptă doar pentru grupuri mai mari de 4 persoane.

Trupa Şuie Paparude, care a împlinit anul acesta 18 ani de activitate, te aşteaptă în noaptea de Revelion în Club Goblin, unde petrecerea se anunţă ”cu totul şi cu totul altfel”. Preţul unui bilet este de 150 lei şi include bufet suedez şi open bar.

Deosebită va fi şi petrecerea organizată la Palatul Ghika din Bucureşti. ”Smokin’ Hats & Cool Moustaches” se intitulează aceasta şi le propune petrecăreţilor să poarte pălării şi mustăţi inspirate din timpurile apuse. Petrecerea deghizată începe de la 22.00 şi te costă între 200 şi 500 de lei.

Nu în ultimul rând, şi celebrul Vanghelion de la Romexpo îşi redeschide porţile în acest an, după o pauză de doi ani. Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie va organiza simultan mai multe programe de revelion 2012, pentru tineri, dar şi pentru seniori.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter