Pășește în luna iubirii cu revista Unica de februarie! Descoperă multitudinea de surprize a noii ediții

De Unica.ro pe Ultimul update Marți, 02 februarie 2021, 15:40
Revista Unica de februarie îți vine în întâmpinare când vine vorba de sărbătorirea lunii iubirii! Noul număr vine cu interviuri de excepție, idei romantice și articole exclusive pe care să le savurezi înainte de întâlnirea aceea specială de Ziua Îndrăgostiților.
Pășește în luna iubirii cu revista Unica de februarie! Descoperă multitudinea de surprize a noii ediții

Pe copertă îi poți admira pe Lili Sandu, Siviu Țolu și micuța lor minune de copil, Thomas Jay. Lili și-a dorit enorm să devină mamă, iar experiența maternității i-a insuflat o responsabilitate imensă. Este fericită și nu își crește băiețelul după vreun manual.  De când micuțul TJ a apărut în viața lor, cei doi nu mai dorm atât de mult ca înainte, iar momentele romantice de cuplu nu mai sunt la fel de la îndemână ca odinioară – însă ei reușesc să găsească împreună echilibrul și ne-au spus și nouă care sunt secretele lor. Descoperă totul într-un interviu plin de franchețe și căldură.

Descoperă interviuri unul și unul

În februarie, redacția Unica ți-a pregătit o suită de interviuri speciale, cu oameni de poveste: Maia Morgenstern, Andi Vasluianu și Iuliana Tudor sunt doar câțiva dintre ei. Citește-le în momentele tale de respiro, când vrei să te încarci cu energie pozitivă și să explorezi noi lumi.

Cu o transparență dezarmantă, Maia Morgenstern ne-a vorbit despre temerile unei actrițe în vremuri de pandemie, regretele vieții ei, amintirile la care ține cel mai mult, dar mai ales despre cum a reușit să scrie cartea „Nu sunt eu”, o autobiografie pe care cu greu a reușit să o termine de relatat.

La rândul său, Andi Vasluianu ne-a povestit despre cum pauza de muncă din 2020 a folosit-o pentru a da un restart energiei cu care se apuca de proiecte profesionale noi. El a descoperit puterea introspecției și și-a amintit de ce este un familist convins, complet diferit de personajul pe care îl interpretează în serialul „Profu’”.

Nu în ultimul rând, Iuliana Tudor a discutat cu noi despre destin și loialitate în aceste vremuri incerte. Pe Iuliana o vedem de peste 20 de ani pe micile ecrane, în postura de prezentator TV cu multe idei inedite. Ea se pregătește acum de un nou an plin de provocări, despre care ne-a povestit totul.

Unica de februarie vine cu idei inedite pentru luna îndrăgostiților

Pentru că nu vrem să fii în pană de idei în luna iubirii, îți venim în ajutor! Am pregătit o serie de homewear chic, pentru acele momente când vrei să te simți în largul tău în în timpul unei întâlniri desfășurate în comfortul propriei tale case. Iar pentru momentele senzuale, inspiră-te din piesele pline de senzualitate ale designer-ului lunii, Ludique.

Dacă îți dorești metode noi și inovative de a slăbi, descoperă articolul nostru despre cryosculpting și lipomasaj, un duo care revoluționează remodelarea corporală fără bisturiu. Și pentru că procesul de a ne menține în formă ține și de alimentația noastră, Oana Cuzino a pregătit un articol comprehensiv despre tot ce trebuie să știi cu privire la zahăr – de la mituri la realitate.

Și pentru că în fiecare lună discutăm și despre provocările vieții atunci când ai copii, în luna februarie vorbim despre ce este de făcut atunci când cei mici vor să stea nestingheriți pe telefon. Când este prea devreme să le oferim acces la tehnologie? Dar prea târziu?

Revista Unica de februarie se găsește la punctele de difuzare a presei începând cu 22 ianuarie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter